Denta Seal – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vásároljon most

[Total:    Average: /5]

& nbsp;

Denta Seal a termék egyesíti a remineralizációjához és a hatás a tömítő. Ez a legjobb fogászati ​​orvosság fehéríti a fogakat, és megakadályozza a fogszuvasodást. Tömítő fogkrém Denta Seal népszerű az egész világon.

A szerkezet eltér a szokásos módon tisztíthatók a szájüregben. A összetétele nincs fluor-, ez alkalmas minden életkorban, a helyett egyszerű tészták.

Hydroxyapatite tömítés nyitott kis csatornák a fogait. Ez biztosítja, hogy a zagyot a védett. Belül a fog nem fog a víz, az élelmiszer-maradék vagy a levegő. Ennek eredményeként nem fog fájdalmat.

A rendszeres tisztítás kiküszöböli mikrorepedések és polírozza a fogzománcot. Ez egy áttörés területén az orális ágensek használni otthon.

Eladom Denta Seal a gyógyszertárban, vagy a honlapon

Nincs semmi, amit nem lehet értékesíteni az interneten. Azonban lehetséges, hogy egy hamis. Garantáljuk a minőségi áruk, és visszatérítést, ha nem jön. Vásárolja Denta Seal hatása tömítés az alábbi linkre. A cég gyártja ezt a pasztát az oldalon teljesen ad információt a tulajdonságok a tömések és fogfehérítés.

Focus fogkrém Denta Seal

Remedy orális Denta Seal és szigetelőanyagok fogkrém megszabadulni a mikro-repedések a zománc és véd a fogszuvasodás ellen. A fogorvos sokkal kevésbé lesz, köszönhetően a helyreállító tulajdonságait. Ahhoz, hogy egy jobb hatás 4 héten ezzel a fogászati ​​termék. Akkor változik egy másik márka.

Farmakológiai leírása Denta Seal

Elérhető tészta erők Denta (Denta Seal és tömítő fogkrém) tartalmazó csőbe 75 ml. amely az egyén dobozban egy dolog. Fő hatóanyag: fluorid és hidroxi. Az orientációs – hatása a fogfehérítés és a fogak tölteléket.

Az ár a fogkrém Denta Seal

Megállapítást nyert, hogy 2018-ban, a február, a paszta lehet értékesíteni fix áron:

& nbsp;

Denta Seal hogy hatása tömítő: leírása

Ez a minőségi paszta felelős-e a fehér fogakkal.

A tisztító zajlik, finoman károsítása nélkül zománc. A gyártó megjegyezte tömítő hatás, amely miatt Denta Seal hogy hatása tömítő, ha használni során.

befejezése óta a fogakat a két év, védve fogszuvasodás mert gazdag ásványi anyagokban, amelyek lassítják a folyamatot.

előnyei a következők:


 1. tömítő hatás eredményeként folyamatos betörése nano részecskék fogzománckárosodást a fogak. Rendszeres tisztítás a fogak ennek fogkrém kis kárt kristallizuetsya;

 2. Whitening, lehetővé tette a alkotóelemeit a paszta. A tisztítás megszabadulni a kövek, sötét plakk

 3. szagtalanító, baktériumellenes, gyulladáscsökkentő hatása;
 4. Az ár, amely összehasonlítva a szolgáltatások egy fogorvos sokkal alacsonyabb.
 5. OL>

  Az összetevők fogkrém Denta Seal

  A hidroxiapatit a fő összetevője. Ez az anyag tartalmazza süllyed a tenger, amelyekről ismert, hogy erősebb lesz, mint egy emberi fog.

  zománc, folyadék kíméletes több világos foltok a fog (demineralizáció gócok), megvédi őket a fogszuvasodás.

  minor komponens a fogkrémben Denta Seal hogy hatása tömítése: betaint, Glicerin, Alumina, pentanátrium-trifoszfát, AromaTitanium dioxid, karragén, nátrium-fluorid, nátrium-szacharin, nátrium-hidroxid, nátrium-lauril-szulfát, PEG-6, limonén, CI 74160, CI 74260, Aqua, szorbit, hidratált szilícium-dioxid, a xantán.

  Útmutató a Denta Seal fehérítő és töltelékek • A fogmosás, szüksége lesz egy kis borsó massza alkalmazzák a kefe;

 • A tisztítási folyamatot elő az alap minden fogat az aljára, és így tovább;
 • Miután öblítsük le a maradék pasztát a szájából;
 • Ismétlés takarítás naponta.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Nem korlátozódik csak a sérült fogak. Terhes és szoptatás ideje alatt biztonságos használni. A paszta nem képes okoz allergiát.

fogkrém Denta Seal hatása a zárolásra és a fogfehérítés nem jött ki még a boltokban, és a fogorvosok érintő viták hatékonyságát és biztonságát. Úgy érezték, hogy ez a paszta jelentősen csökkenteni fogja a látogatók száma, hogy a fogászati ​​klinika.

Vélemények körülbelül Denta Seal és kommentárok

olvashatjuk véleményét, akik kipróbálták a maga és tömítő és fehérítő tulajdonságokat.

Tömítő fogkrém Denta Seal csak polojitelnii vélemény. A hozzászólások megtalálhatók szerte a világon.

& nbsp; H5>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*