Derékképzés felülvizsgálata – A fűzők oktatói dolgoznak?

[Total:    Average: /5]

Derékképzés felülvizsgálata

Derékképzésaz egyik a legújabb őrület a diéta és a mozgás közösség. Néhányan azt mondják, hogy ez a legjobb módja annak, hogy gyorsan kapj egy szexi homokóra alakot. Mások azt mondják, hogy káros az egészségre veszélyeztetve a szerveket és a testi funkciókat.
Sokan kíváncsiak, hogy ez egy élethúzás vagy egy eladó gyöngyszeme – célja annak bemutatása, hogy mely derék-oktatók teszik és hogyan működik a fűzőfűző.
Tudjuk, hogy a nyilvános kereslet nagy része és az átgondolt vizsgálat Kim Kardashian ikonikus alakjának köszönhető, de ez azt jelenti, hogy ez a munka az Ön számára?
Tudj meg mindent, amire szükséged vanDerékképzésMa.

Mi a derékképzés?

A derékképzés a korlátozott ruházati cikk viselésének folyamata a kívánt test alakjának elérése érdekében. Az 1800-as években a nők fűzőt viseltek, hogy a derékukat kívánatos alakra kényszerítsék. A derékképzés hasonló elképzelésen alapul.
A nők, akik a derék vonat fűzőt viselnek napi néhány órára, hogy elinduljanak. Aztán fokozatosan meghúzzák a fűzőt, naponta akár 18 órára is – beleértve az edzőtermet is.
A derékképzés támogatói azt állítják, hogy ez egy bizonyított, időigényes módja annak, hogy a testét pontosan megcsinálja.
A kritikusok azonban ezt hívjákveszélyes és hatástalan.

A derékpálya előnyei

A derékképzés támogatói azt állítják, hogy számos egyedi és erőteljes előnnyel jár, beleértve a következők mindegyikét:
– Érzékeny homokóra alakzatot érjen el, és a testét pontosan úgy alakítja ki, ahogyan azt szeretné, hogy megnézze
– Zsugorítsd gyomrádat, így kevesebbet enni a teljes kalóriát

– Kényszerítse testét egy új alakra, megfelelve a fűző szilárdságának
– Javítsd a testtartást
A derékképzés támogatói nagyon tetszenek: figyelmen kívül hagyják a tudományos bizonyítékok hiányát, és azt állítják, hogy valóban képesek voltak a testsúlycsökkenést tapasztalni a fűzőik viselése közben.

Korlátozott tudományos bizonyítékok a fűzőzés támogatására

Sajnos a derékképző szurkolók számára a fenti előnyök egyike sem lett tesztelve vagy bizonyított. Nincs olyan tudományos bizonyíték, amely kimondja, hogy a derékképzés csökkenti a gyomrot.
Nincs semmi bizonyíték arra, hogy a nő teste fenntartja a fűző alakját, miután levette.
Alapvetően, ha meg akarja tartani azokat a súlycsökkenési eredményeket, amelyeket “elérte” a fűző viselése közben, akkor folyamatosan viselni kell a fűzőt. Ellenkező esetben a test természetesen kitágul eredeti alakjához.

Miért lehet veszélyes a fűnyíró?


A legtöbb orvosi szakember egyetért abban, hogy a derékképzés veszélyes gyakorlat a következő okok miatt:
– Ha egy fűző kitakarja a test külsejét, az is szorítja a belső szerveket. A túlzott nyomás a belső szervekre súlyos egészségügyi problémákat okozhat.
– Ha a tüdők nem képesek megfelelően bővíteni, például növeli a tüdőgyulladás kockázatát. Ez megnehezíti a szervezet számára az oxigén igénybevételét – ami különösen veszélyes az edzőteremben.
– Ha a gyomor és a vastagbél nem képes kibontakozni, kimutatták, hogy növeli a krónikus székrekedés és a gyomorégés kockázatát.
– A bordák és az izmok állandó korlátozása zúzódást okozhat a felsőtestén és állandó, krónikus fájdalmakban – még akkor is, ha eltávolítja a fűzőt.
– Az egyik legsúlyosabb veszélye a fűző viselése, hogy csökkentheti a szív és a szív véráramlását. Ez szédüléshez és ájuláshoz vezethet. A 18. században valamilyen oknál fogva ájultak a kanapék: a nők összeesküdtek ezekre a kanapékra, mert a fűzőik túl szűkek voltak.
Tehát honnan származnak a derékképzés minden előnye? A kritikusok azt mondják, hogy a fűző egyszerűen arra kényszeríti a nőt, hogy kevésbé eszik, ami elkerülhetetlenül fogyáshoz vezet.
Ezután a fűző eltávolításakor a dereka természetesen kiterjed az eredeti méretére, és elkezdi elfogyasztani többet – ezért az előnyök a fűző viselése során észrevehetőbbek.

Kim Kardashian derékpálya fűzője

Sokan azért vagy itt, mert hallottál Kim Kardashian derékképző fűzőiről. Hogyan szerez olyan szexi görbéket a világ leghíresebb örmény-amerikai? Fűzőt visel.
Kim K néhány képfelvételt tett közzé az Instagramon, amely egy fűzőn dolgozik. Azt állítja, hogy a fűzőt 6 hétig egyszerre viszi, hogy élvezze a súlyos fogyás előnyeit és a formált görbéket.
Fontos megjegyezni, hogy Kim K valójában nem adja el a saját fűzőjét. Ehelyett hirdeti bizonyos más vállalatok fűzőjét. További információért lásd a “Hol vásárolhat meg egy fűzőt” című részt.

Cathie Jung kíváncsi esete, a világ legkisebb derekú nője

Talán még nem hallottál Cathie Jungról. Lehet, hogy látott képeket: jelenleg a Guinness világrekordot tartja a világ legkisebb derekának.
Cathie hivatalos honlapja szerint a dereka “körülbelül ugyanannyi méretű, mint egy rendszeres majonézes üveg”. Napi 24 órát visel egy fűzőhöz, és tulajdonosa “100” egyéb, időnként használt fűzőnek.
Cathie magát a fűző királynőnek hívja, és a dereka nevetségesen kicsi. Azonban, mivel napi 24 órában fűzőt visel, dereka valószínűleg visszatér természetes alakjához, ha esélyt kap.
Mindenesetre, ha Cathie képeket láttál, fel kell ismerned, hogy a derékképzést a szélsőségig tartotta: ha nem hajlandó napi 24 órán át fazonot viselni és tucatnyi más fűzőt a héten, soha vegye le a fűzőket, nem fog hamarosan kinézni.

Hol vásárolhat egy fűzőt

Köszönet Kim Kardashiannak, Amber Rosenek és más hírességeknek köszönhetően a fűzők körében nemrégiben figyeltek.
Nincs túl sok kiskereskedő, aki fűzőket árul. Az iparág két legnagyobb szereplője azonban:
Hourglass Angel (HourglassAngel.com) és Waist Gang Society (WhatsAWaist.com), valamint az összes többi elérhető amazon.
A második, a Waist Gang Society eladta termékeit Kim Kardashiannak, Amber Rosenek, Black Chyna-nak és más hírességeknek. A hagyományos fűzők, valamint a teljes sarok mellkas “derék-shaper” ruhák eladják.
A Derékszövetség fűzője 125 dollárnál kezdődik. A Hourglass Angel versenyképesebb árazást kínál, olyan fűzőkkel, mint Ann Chery Workout Band Waist Trainer, 55 dollárért kezdődően.

Hogyan kezdjük a derékképzést?

Szerint a derék képzési támogatók, az egyik legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, amikor derék képzés erősíteni a mag. Ellenkező esetben a fűző összetörni fogja a belső szerveket, és súlyos zúzódást, fájdalmat és hosszú távú egészségügyi hatásokat okoz.
Tehát győződjön meg róla, hogy erős absz, mielőtt elkezdené – vagy győződjön meg róla, hogy egy alapvető rutin kritikus része az edzésnek, amikor viseli a fűződet.
A támogatók azt is javasolják, hogy csak 6 hetes fűzőt viseljenek a hosszú távú egészségügyi hatások elkerülése érdekében.
Egyéb dolgok, amikor a derékképzés során valószínűleg húgyhólyag- és éhségkérdések jelentkeznek a fűző viselésénél: sok viselő azt jelenti, hogy gyakrabban kell pisilni a szokásosnál: a húgyhólyag egyszerűen nincs elegendő terem.
Más felhasználók is beszámolnak arról, hogy mindig éhesek, de nem tudnak enni a gyomor méretének köszönhetően. Ez jó dolog, ha megpróbálja súlyosan korlátozni a kalóriaszámot, de ez vezethet bizonyos hangulat és temperamentum problémák, többek között az egészségügyi hatások.
Miután gondoskodott ezekről a követelményekről és korlátozásokról, egyszerűen csak hordja a fűzőt a derekánál minden nap, szorosan húzza azt olyan helyre, ahol kellemetlen.

Ki kéne próbálni a derékképzést?

A derékképzés úgy tűnik, mintha értelme lenne: ésszerűnek tűnik azt gondolni, hogy a test középső részének napi 18 órára történő szorítása végül hosszú távú élettani változásokhoz vezetne.
Ennek ellenére nincs tudományos bizonyíték. A klinikai és tudományos kísérletek soha nem jelezték, hogy a fűző viselése hosszútávú változásokat eredményezhet testetek alakjában.
Ezt mondhatod, hogy az embereket arra gondolhatod, hogy azt gondolod, hogy szőrös vagy, mint egy fűző. A fűzők diszkréten viselhetőek a ruhák alatt, hogy megdöntsék a hasát, és hangsúlyozzák a melleit és a nadrágját.
Amint kihúzza a fűzőt, azonban észre fogod venni, hogy teste visszamenni a természetes állapotába – addig, amíg meg nem kezded a derékképzést.

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*