Eco Slim felülvizsgálata

eco slim original
[Total: 1   Average: 5/5]

Az Eco Slim népszerű neve, amikor étrend-kiegészítőkről van szó. Legalább két diet drop opció áll rendelkezésre, amelyek megosztják a nevet, és még találtak néhány “EcoSlim” karcsúsító kapszulát és tablettát is. Csak azért, hogy a dolgok kicsit zavaróbbak legyenek, léteznek “Eco Slim” súlycsökkentő termékek is.Ennek a felülvizsgálatnak a célja az Eco Slim diétacseppekre összpontosulni, amelyeket ugyanaz a cég forgalmaz, mint a Catch Me Patch táplálékfoltokat.
Az Eco Slim név nem feltétlenül egyedi, de megkülönböztető, gyümölcsös megjelenésű címkéjének segítenie kell az embereket abban, hogy megkülönböztessék a zöldebb címkétől, melyet az Native Remedies által gyártott Eco Slim diétacseppek kaptak.

Eco Slim

A címlapon előnyei

 • Megtorpan, hogy éhes vagy
 • Megégeti a zsírboltjait
 • Növeli az anyagcserét
 • Javítja az izomtömeget
 • Vékony, tónusos testet ad

Mi az Eco Slim és hogyan működik?

Mi az Eco Slim és hogyan működik?

Az Eco Slim egy folyékony formában előállított fogyókúra. Az ilyen típusú termékek általában nagyon koncentrálódnak, ezért néhány csepp adagonként általában elegendő, és nem nyelik el a nyelv alá.
A nyelv alatt lévő bőr nagyon vékony, ezért a hatóanyagok könnyen felszívódnak. Mivel nem kell emészteni őket, az étkezési cseppek gyorsabbak, mint a hagyományos kiegészítők, de a hatékony szállítási módszer nem minden. A felhasznált összetevők minősége minden olyan fontos, ami a diétacseppek szempontjából fontos, mint a diétás pirulák esetében.
Ha azonban a formuláció a kívánt módon működik, az Eco Slim diétacseppeket használóknak meg kell találniuk az éhségveszékeket, amelyek általában a kalóriatartalmú diétákból erednek, kevésbé zavaróak. Ha a cseppek sikeresen növelik az anyagcserét, akkor a szervezet extra kalóriát éget.
Ha a csökkent kalóriabevitel és a megnövekedett kalóriatartalmú kombináció kalóriahiányt okoz a szervezetben, elkezdi a zsírégetést.
Az alacsony kalóriatartalmú diéták gyakran eredményeznek bizonyos mértékű izomvesztést, így ha az Eco Slim növelheti az izomtömeget, és nem csökkenti azt, akkor ez csak jó dolog lehet.

Fő összetevők – Mi a képletben

A hivatalos oldal csak öt összetevőt említ. Nincs befogadási arány, és nem világos, hogy ez teljes lista vagy más összetevők is érintettek-e.

 • Fucus Vesiculosus:Jódban gazdag liba kivonat. A pajzsmirigy jódot használ a hormonok előállításához, amelyek szükségesek az egészséges anyagcseréhez, így az összetevőket biztosító jód mindenféle étrend-kiegészítőkben megtalálható.
 • 5 – HTP :Az 5-hidroxi-triptofán növeli a szerotoninszintet. Gyakran ismertnek érezni a jó hormont, a szerotonin javíthatja a hangulatot, és megakadályozhatja az étrendhez kapcsolódó moodiness és depresszió megelőzését. A boldogabb lelkiállapot csökkenti a kényelem kényelmét.
 • Guarana :Gyümölcskivonat, amelyet gyakran hozzáadnak az energiaitalokhoz. A hatóanyag a koffein, de a guarana lassan és stabilan engedje fel, ami hosszú távú előnyöket tesz lehetővé. A Guarana kétszer is előnyös egy olyan készítményben, mint ez, mert a koffein bizonyított anyagcserefokozó.
 • Yerba Mate:A cserépkivonat, amely enyhe stimulációt biztosít, és segíthet a test élénkítésében. Az itt jelenlévő jelenlétnek bizonyos szintű védelmet kell nyújtania az étkezéssel kapcsolatos fáradtság ellen.
 • Zsírégető RX keverék:A cink-piruvát, lenmagolaj, lecitin, l-karnitin és cink-citrát szabadalmaztatott keveréke. Bár az összetevők számos diétás tablettában találhatók, ezt a sajátos keveréket általában táplálékfoltokban használják, ezért meglepődve látjuk, hogy itt hozzáadódik. Az Eco Slim azt is állítja, hogy “a javítások a következő bevált zsírégető összetevőket is tartalmazzák …”, és arra kell gondolni, hogy a Fat Burning RX keverék hibásan szerepel-e.

Eco Slim ügyfél visszajelzés

Nem találtunk ügyfél visszajelzést az Eco Slim diétacseppekre vonatkozóan.

Eco Slim mellékhatások és egészségügyi problémák

A hivatalos webhely meglehetősen általános figyelmeztetést ad, amely szerint egyes embereknek orvosi tanácsot kell kérniük, mielőtt a cseppeket használják.

 • Terhes vagy szoptató anyák
 • 18 év alattiak
 • Ismert állapotú egyének

Ez jó tanács, de úgy gondoljuk, hogy hiányos. Azok az emberek, akik gyógyszereket használnak, vagy más termékkel együtt tervezik az Eco Slim használatát, bölcs dolog lenne orvosi segítséget kérni.

Gyártói hitelesség

A gyártó személyazonosságát és helyét a hivatalos EU-honlapon nem fedezték fel, de két telefonszámot találtak. Az egyik úgy tűnik, hogy Angliában, a másik Törökországban van.

Vásárlási lehetőségek és szempontok

Az Eco Slim egy szokatlan termék, mert bár kizárólag online forgalomba hozatalra kerül, az ügyfeleknek, akik megrendelést kívánnak rendelni, díjmentes amerikai telefonszámon keresztül kell eljárniuk. Az RRP 85 dollár (vagy azzal egyenértékű) egy üvegenként, de a felülvizsgálat idején 40 dollárra csökkent. A szállítmányozásért nem számítanak fel további díjak, és a hivatalos honlapon található feltételekről szóló oldal megtekintésével a cseppeket a Royal Mail útján küldik el, így úgy tűnik, hogy az elosztó központ az Egyesült Királyságban található.

Garancia

Az Eco Slim diétacseppeket nem támogatja pénzvisszafizetési garancia.

Alsó vonal

A felsorolt összetevők egyike sem képes az izomtömeg javítására, de a készítmény egészére nézve nagyon valószínű, hogy az Eco Slim segít a súlycsökkenés javításában, ha a cseppeket egy kalóriatartalmú diétával és testmozgással együtt alkalmazzák.
Azonban nincs ügyfél visszajelzés annak jelzésére, hogy ez így van-e. Az ár meglehetősen ésszerű, de nincs pénzvisszafizetési garancia. Az Eco Slim diétacseppek nem potenciálisak, de nem hasonlítanak össze a rendelkezésre álló egyéb lehetőségek közül.

Ajánlott testsúlycsökkentő termékek

eco slim Magyarország

Annak ellenére, hogy az étkezési cseppek alternatív módszert jelentenek a súlycsökkentő összetevők bevezetésére, különösen azok számára, akiknek nehézségei vannak a tabletta vagy kapszula lenyelésében, azt javasoljuk, hogy máshová nézzen.
Megvan a legjobb termékeink oldalunk, ahol felsoroljuk a leginkább hasznosnak ítélt fogyókúrás termékeket.

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

1 Trackback / Pingback

 1. EcoSlim vélemények

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*