Ems Trainer – vélemények, észrevételek, ár, fórum, hogyan kell használni?

[Total:    Average: /5]

Sok ember él egy dühös lépést, dolgozik napi 12 órát és ne kelljen időt a gyakorlásra. Végtére is, ritkán van szerencséje formájában egy éjjel-nappal tornaterem ház alatt vagy a munkahelyen. Igen, és gyakran munka után csak pihenni szeretne, és nem merül ki a tréningek. Mi van azokkal, akik szeretnék úszni a zsír és aktív marad?

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Ki van géppel szaiagprést Ems Trainer. Ez azon az elven működik myostimulation – izmok százszor rövid időn hatása miatt gyenge, fájdalommentes elektromos impulzusokat. Ellentétben az oktatók az elmúlt nemzedékek, melyek terjedelmes, kényelmetlen, és a stimuláció igen érzékeny, Ems Trainer működik zökkenőmentesen, és nem okoz kényelmetlenséget.

Ennek eredményeként, akkor kap hasogatott és erős sajtó után három héttel a használat, napi 20 perc. Szintén megnövekedett energiafogyasztás működés közben a szimulátor segít elégetni a felesleges kalóriákat, és így fogyni a derék területén! Csak tedd az övet, kiválasztani az üzemmódot és a munka az izmok működni fog az Ön számára.

A használata a stimulátor Ems Trainer

A szimulátor hasznos lesz a különböző célokra, mint például:

 • javítása sportteljesítményt
 • A fejlődés és erősítése a hasizmok
 • Zsírégető
 • hatékonyságának javítása klasszikus képzés
 • Masszázs görcsös izmokat

Az előnyök a szíj Ems Trainer

 1. A szimulátor használata egyszerű, vezeték nélküli, szinte láthatatlan a ruha alatt, és nem hagy irritációt a bőrön, köszönhetően a puha gél párna. A tréner 5 szinten a képzési programok különböző intenzitású szinten – a nagyon könnyű (kezdőknek), hogy nagyon intenzív (gyakorlott).
 2. Technológia stimuláció EMS segít, hogy a vonat nem csak a külső rectus a has, hanem a mélyebb hasizmok (KOR), amelyek fontosak a fenntartásához megfelelő testtartás, általános egészség (különösen a nők) és védelme testek süllyed.
 3. Ha sportolni, az Ems Trainer teszi a testmozgás jelentősen intenzívebb. Még viselése közben a szimulátor alatt normális séta, akkor növeli a kalória fogyasztás 80% -kal! És mint tudjuk, a több kalóriaégetés, annál gyorsabban éget zsírt.
 4. OL>

  Ems Trainer fogyás

  A kutatás szerint a dohányzó Tamara, a kontroll csoport 11 fő három hétig viselte edző Ems Trainer 20-40 percen, ezzel az egyszerű gyakorlat és a fogyasztás csökkenése édesség és egészségtelen ételek. Eredmények 3 hét lenyűgöző:

 • Fogyni legfeljebb 6 kg
 • A csökkentés derékbősége és 6,2 cm
 • A növekedés a erőt és kitartást az izmok 69%

Eladom Hasizomedző Ems Trainer

Tudod, hogy ez izom stimulátor az alábbi űrlap segítségével jóvoltából partnereinktől. Ügyeljen arra, hogy helyesen adja meg elérhetőségét (név és telefonszám), hogy meg tudná a kapcsolatot az üzemeltető és a megrendelést. A termék lesz, hogy utánvéttel, fizetés átvételkor. Szállítási történik Európa, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Örményország és Kirgizisztánban.

(Fontos!) Ne felejtsük el, hogy rendelés révén ez a forma a honlapon ems-stimulator.com. Jelenleg nem vele kapcsolatban. Bármilyen visszajelzést, panaszok és észrevételek kérjük, küldje el a fenti honlapon. EM>

Műszaki jellemzők a szimulátor

 1. Méretek: 46 x 24 x 39 cm-es
 2. További jellemzők: automatikus kikapcsolás 20 perc után
 3. Jellemzők: 1 elem 3 V CR2032 (mellékelt)

font>

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.