Ems Trainer – vélemények, észrevételek, ár, fórum, hogyan kell használni?

[Total: 0   Average: 0/5]

Sok ember él egy dühös lépést, dolgozik napi 12 órát és ne kelljen időt a gyakorlásra. Végtére is, ritkán van szerencséje formájában egy éjjel-nappal tornaterem ház alatt vagy a munkahelyen. Igen, és gyakran munka után csak pihenni szeretne, és nem merül ki a tréningek. Mi van azokkal, akik szeretnék úszni a zsír és aktív marad?

További információ a hivatalos weboldalon

Ki van géppel szaiagprést Ems Trainer. Ez azon az elven működik myostimulation – izmok százszor rövid időn hatása miatt gyenge, fájdalommentes elektromos impulzusokat. Ellentétben az oktatók az elmúlt nemzedékek, melyek terjedelmes, kényelmetlen, és a stimuláció igen érzékeny, Ems Trainer működik zökkenőmentesen, és nem okoz kényelmetlenséget.

Ennek eredményeként, akkor kap hasogatott és erős sajtó után három héttel a használat, napi 20 perc. Szintén megnövekedett energiafogyasztás működés közben a szimulátor segít elégetni a felesleges kalóriákat, és így fogyni a derék területén! Csak tedd az övet, kiválasztani az üzemmódot és a munka az izmok működni fog az Ön számára.

A használata a stimulátor Ems Trainer

dut ethetic ttrctive3 2 Ems Trainer  vélemények, észrevételek, ár, fórum, hogyan kell használni? A szimulátor hasznos lesz a különböző célokra, mint például:

 • javítása sportteljesítményt
 • A fejlődés és erősítése a hasizmok
 • Zsírégető
 • hatékonyságának javítása klasszikus képzés
 • Masszázs görcsös izmokat

Az előnyök a szíj Ems Trainer

 1. A szimulátor használata egyszerű, vezeték nélküli, szinte láthatatlan a ruha alatt, és nem hagy irritációt a bőrön, köszönhetően a puha gél párna. A tréner 5 szinten a képzési programok különböző intenzitású szinten – a nagyon könnyű (kezdőknek), hogy nagyon intenzív (gyakorlott).
 2. Technológia stimuláció EMS segít, hogy a vonat nem csak a külső rectus a has, hanem a mélyebb hasizmok (KOR), amelyek fontosak a fenntartásához megfelelő testtartás, általános egészség (különösen a nők) és védelme testek süllyed.
 3. Ha sportolni, az Ems Trainer teszi a testmozgás jelentősen intenzívebb. Még viselése közben a szimulátor alatt normális séta, akkor növeli a kalória fogyasztás 80% -kal! És mint tudjuk, a több kalóriaégetés, annál gyorsabban éget zsírt.
 4. OL>

  Ems Trainer fogyás

  A kutatás szerint a dohányzó Tamara, a kontroll csoport 11 fő három hétig viselte edző Ems Trainer 20-40 percen, ezzel az egyszerű gyakorlat és a fogyasztás csökkenése édesség és egészségtelen ételek. Eredmények 3 hét lenyűgöző:

 • Fogyni legfeljebb 6 kg
 • A csökkentés derékbősége és 6,2 cm
 • A növekedés a erőt és kitartást az izmok 69%
Ajánl  PapiStop - vélemények, észrevételek, ár, hol lehet megvásárolni

Eladom Hasizomedző Ems Trainer

Tudod, hogy ez izom stimulátor az alábbi űrlap segítségével jóvoltából partnereinktől. Ügyeljen arra, hogy helyesen adja meg elérhetőségét (név és telefonszám), hogy meg tudná a kapcsolatot az üzemeltető és a megrendelést. A termék lesz, hogy utánvéttel, fizetés átvételkor. Szállítási történik Európa, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Örményország és Kirgizisztánban.

(Fontos!) Ne felejtsük el, hogy rendelés révén ez a forma a honlapon ems-stimulator.com. Jelenleg nem vele kapcsolatban. Bármilyen visszajelzést, panaszok és észrevételek kérjük, küldje el a fenti honlapon. EM>

Műszaki jellemzők a szimulátor

 1. Méretek: 46 x 24 x 39 cm-es
 2. További jellemzők: automatikus kikapcsolás 20 perc után
 3. Jellemzők: 1 elem 3 V CR2032 (mellékelt)

font>

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.