Fish XXL – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

[Total:    Average: /5]

a szakemberek körében, téli halászat tekinthető egy nagyon tekintélyes foglalkozás. Több oka is van – az érték a fogási jelentősen megnő, a képesség, hogy eltölteni néhány órát a kiélezett hideg magasztalja a halász szemében a versenyzők, valamint a lehetőséget, hogy erősítse az egészségügyi, hogy a friss levegőn. Téli fogás lesz egy remek étel az asztal, főleg egy hideg januári estén. Sajnáljuk, de a modern rossz csali, hogy segítsen a halakat. Az utóbbi váltak pickier és nem egyértelmű az első csalit. Hogyan lehet javítani a harapás a télen? Ha még nem hallott a spray aktivátor Fish XXL, itt az ideje, hogy találkozzon vele. vélemények arról aktivátor csípős hal XXL elolvashatja a végén a felülvizsgálat.

Mi Fish XXL?

További információ a hivatalos weboldalon

Hányszor életében, a halász hazatér kétségbeesett, mert semmit sem fogott, és tartott egy nap elvesztegetett. Egy ismerős helyzet? Szembesült ezzel szinte minden horgász. Feltétel sikertelen téli halászat több. Köztük:

 • a csökkenés a hatékonyságát a klasszikus csalétek 0% csökkentésével a víz hőmérsékletét 10 fok – a hal csak veri a szag;
 • megpróbálja megtalálni a „csodafegyver”, vásárolni hamis hamis csalás, kidobott pénz, frusztráció és vonakodik kipróbálni az új fejlesztés a téli harapás
 • túlzott reklám hatása, kénytelen vásárolni felesleges áruk dummy bőséges mennyiségben.

Nem mindig a hiba okát is választott a rossz helyen, vagy a közelmúltban is, ha más horgászok. De még fagyott, frusztrált és elvesztette hitét a téli halászat férfi visszatér haza üres kézzel, míg a kíváncsi „Mit csinálok rosszul?”.

Van-e értelme költeni tíz ezer tartozékok, amelyek nem működnek? Hát nem jobb, hogy megpróbálja egyszer újdonság, hogy kevesen értékelik? Ajánlat az olvasó többet foglalkozni a spray aktivátor téli Fish harapás XXL. Talán ez az információ lesz a vezető fény a világ nagy fogás.

A működés elve Hal XXL

Miután az aktivátor harapás Hal XXL (vélemény alább) alkalmazunk a csalétek vagy bármilyen más tárgy, amely vonzza hal, ő elmerül a lyukba. Ezután négy hatóanyagot megkezdi működését. Hal, érzékelve a csali körül, követi őt, elefánt fokhagyma és a hozzá hasonlók befolyásolják a szagló szerveit lakója a tó.

A legtöbb „erőteljes” komponensek Fish XXL bottal a nyálkahártya és serkentik idegvégződéseket. Jeleket az idegrendszer továbbítjuk a fő szerve, az agy, és a halak már nem érzékelik a környező valóságot. Most ez olyan, mint ő nem tartozik magára.

Ahogy közeledett a forráshoz közelebb az inger, a hal is közelebb van bekerülni a vödröt halászat fogási. Mellesleg, a hatékonyságának biztosítása érdekében a spray aktivátor Hal XXL, mindössze 10-15 percet (max), gondosan figyeli a horgászbot és a horgászzsinór.

A készítmény és a komponensek jellemzői Hal XXL

Megjegyzések a Fish XXL beszél az a tény, hogy ez a gyógyszer eltér analógok, amelyek nem tartalmaznak semmilyen vegyszert. A hatékonyság a aktivátor harapás Hal XXL úgy érjük el, egyidejű expozíció halakra négy komponenst:

 • fehérje tintahal;
 • kendermagolaj;
 • elefánt fokhagyma;
 • kaffir lime.

Ezek az összetevők egy erős, hangsúlyos ízek. Ezek nem túl kellemes az emberek, de a halak tűnnek vonzónak. Így ezek aktivitását serkentik az agy és az idegrendszer a víz alatti lények, mint a ponty, csuka, ponty, keszeg, harcsa, Roach, sügér, menyhal és még sokan mások. Amellett, hogy a 4 kritikus komponensek, a permet Hal XXL kiegészített aminosavakat és poliszacharidokat, amelyek halat nem elég a hideg évszakban. A konzisztenciája Hal XXL nagyon vastag, így nem könnyű leöblíteni egy fúvókával.

A használata aktivátor Hal XXL H4>

kezdik megérteni a hatalom a permet kerül bemutatásra, hogy az olvasó kíváncsi: „Ha a hal is vonzzák egy ilyen eszköz?”. A termelők azt mondják: „Igen.” Tehát, aki csalogatni Fish XXL:

Békés hal. Még a lakosság a vadvíz, nem ismerik sem a csali, és nem tudom a szagokat ízek fog kifutni a folyó mélyén, hogy az illat a zsírsavak és lesz a hőn áhított.

Neat hal. A lány óvatosan pillanatnyi S reakció tételekhez megjelent egy ismerős környezetben. Fish XXL összegyűjtött egy csomó pozitív visszajelzést, mert az aktivátor sötét árnyalatok, akkor nem zavarja a harmonikus légkör a tó, és a hal nem veszi észre a csapdát.

Prey hal. Csuka, süllő, Zander és az ilyen képviselői a béke folyó majd találkozni veletek a nagy mélységben, ahogyan azt az alábbi aktivátor is működik egy jelentős távolságra.

íjhalfélék BITE XXL

További információ a hivatalos weboldalon

Felejtsd el a legújabb szuper csali, hogy értékesítik az üzletekben a reális áron. Ez csak egy módja a bűnözők, hogy húzza a pénzt a zsebéből, így az alapok felhasználása nulla hatása. Másrészt, logikus, hogy kérje – hol van a garancia felhasználásának és hatékonyságának spray-aktivátor Fish XXL? Most meg kell érteni az előnyeit a javasolt termék.

Előnyei csali téli halászat H4>

Megjegyzések a Fish XXL megerősíti tucat használatának előnyeit az eszközöket. Ez annyira, mint a halászok? Ez számos oka van:

 • az ár elég megfelelő, még az idősek, vagy emberek átlagos bevétel;
 • akció horgász alkalmazására a permetező minimalizálható, és néhány másodpercet vesz igénybe;
 • nincs szükség, hogy rendszeresen „refresh” okozta a készítmény;
 • anyagok aktívan befolyásolják a psziché és az agyi aktivitás hal nincs káros hatással az a személy;
 • időt takarítunk halászat, különösen télen;
 • harapás lesz aktívabb halász biztosan nem fagyott, még akkor húzza ki az egyik hal a másik után;
 • egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, így alkalmas meleg és nagyon hideg vízzel, és az utóbbi, ezek a tulajdonságok javulnak;
 • valamennyi víztest (tavak, folyók, csatornák, tavak, stb.).

Megjegyzések a Fish XXL azt mondják, hogy a kétségtelen előnye az aktivátor halak egy kényelmes kompakt palack, nem kell használni védőruházatot az alkalmazás és a lehetőséget, permetezés a permet ne kelljen levennie a téli kesztyű.

Nem elég pozitív értékelés és előnyeit Fish XXL ahhoz, hogy egy kételkedő vevő győződve hatékonyságát az eszközt? Nos, könyörgés konzervatívok nem aktivitás, önérzetes cég.

Használat utasításokat H5>

Még soha fogni nagy halat télen nem volt olyan könnyű. Mit kell tennie, hogy az eredményeket az alkalmazása a spray Fish XXL:

ró csali a horgon (nem számít, kenyér, kukorica, szintetikus vagy műanyag dolog).

További információ a hivatalos weboldalon

megszórjuk 2-3 alkalommal ez a permet. Ha a cél az, hogy rávegyék a ragadozó halak mélység vagy elkapni egy nagy példány, akkor megengedett számának növelése „Zilch” 5-6.

Add a szerszám egy kicsit ázni, és száraz. 2-3 perc elegendő.

Alsó a csalit a lyukba.

után 3-4 a halak, hogy ismételje meg a folyamatot a permetezés.

Egyszerű, nem? Ilyen egyszerű intézkedések növelhetik a szokásos átlag horgász fogás időnként! Ennek ellenőrzéséhez, ha, hogy első kézből, hogyan beszélnek a sűrű permetet az aktivátor Fish XXL amatőrök és a szakemberek téli halászat.

Ingatlan véleménye arról aktivátor csípős hal XXL

Andrew, edző téli horgászat, Ufa, Európában

Vezetett egy kolléga, egy kísérletet halászó januárban együtt, én viszem a csali hal XXL és. Mit gondolsz? Elkaptam egy fél órát 4 menyhal, 3 keszeg és sügér, aki ugyanabban az időben – 1 menyhal. Elég volt ebben a kísérletben. Tehát a kapcsolatot a gyártók és azonnal elrendelte tíz doboz Fish XXL. Majd jöhet! EM>

Eugene, díjnyertese verseny horgászat, Moszkva, Európa

szerencsém volt a feleségem, ő mindig szakszerűen kitalálni az ajándékokat. Az új év kaptam Fish XXL, de ezeket a dolgokat én vagyok szkeptikus. A meglepetés nem volt a határ, amikor a hely, ahol soha nem volt csuka (bár találhatók), elkaptam! Nyilvánvaló, hogy ez az eszköz nagyon hatásos. Azt ajánlom mindenkinek! EM>

Michael, 36 éves, Kostroma, Európában

Nem tekinthető kell semmilyen adalék csali, de a november és január halászat kudarcba fulladt, és én hajlandó kipróbálni semmit. Son segített a rend és kaptam az első csomag a permetező Fish XXL. Miután a következő halászati ​​út hoztam haza néhány kilogramm halat. Nagyon boldog volt, mert én még nem tért vissza a fogást. Hála termelő Fish XXL. EM>

Ivan, 43 éves, Cheboksary, Európában

Félt elessem a trükk csalók, de mégis a sorrendben. Vettem Fish XXL, spray a csali, várt, leesett a lyukba. „Ostobaság” – enyhén szólva, gondoltam. De 10 perc után kapott egy kicsit őrült! Azt hittem, a jég alattam eloszlassa! Jött haza 13 font bodorka, kárász. A lényeg az, kiváló! Javasolj! EM>

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.