Fish XXL – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

[Total:    Average: /5]

& nbsp;

Kényelmes használat permetező aktivátor harapás Fish XXL Ajánlott téli halászat nyújt jó fogást semmilyen körülmények között.

Az asszisztens a nehéz körülmények között

Spray Fish XXL kifejezetten csábító hal, tartsa a kívánt állomást alacsony hőmérsékleten. Formaleválasztó spray, amelyet feldolgozott öltözködés. Elismert hatékony eszköz a versenyt a halászat több éve. A résztvevők különböző országokból származó, fejezte ki elégedettségét az eredmény, balra egy pozitív visszajelzést a csalit.

Fish XXL által létrehozott tudósok kifejezetten halászati ​​hideg, sötét vízben, fel lehet használni bármilyen tavak, tavak, folyók, tengerek. A pozitív eredmény nem számít a szezon, az időjárási viszonyok. Az alapja a kábítószer-tervezés – biológia. A cél az, hogy felhívja egy ideiglenes, a nagy sebességű halászat.

A fejlődő eszköz, a kutatók meg egy feladatot – az ügyfelek gyors, hatékony, kompakt eszköz könnyen használható. A vizsgálatok azt mutatták, hogy a gyógyszer teljes mértékben megfelel a követelményeknek.

Hogyan működik a spray munka

Fish XXL, egyre a nyálkahártya a halak, irritáló ez természetesen gerjeszti a szaglás. Anyagok erős szag, tartalmaznak receptorokat, hogy továbbítja impulzusok az agy. Még ha a vízi gerinces táplált, érzékelve az aroma, a lebegő oldalán a csali, megragad az élelmiszer, a csalit. Az expozíció után a gyógyszer letargikus lakói tavak, folyók aktívvá válnak a hideg téli vízben.

A csalétek van egy sötét színű, a gyártó magyarázza a színek egy vágy, hogy megkerüljék a védő választ vízi gerincesek. Ezek óvatos fényes tárgyak a vízben. A sűrű a termék állaga lehetővé teszi, hogy felfüggeszti a tetején a csalit, ami lehetővé teszi a használatát a csali egy párszor. A lyukak korábban prikarmlivat halak, ők vissza, így az elkapó, célszerű menni egy kedvenc helyén.

Spray működik hatékonyan segíti a tulajdonos elérni a következő eredményeket kapjuk:

 • Horgászat válik többször sikeresebb bármilyen típusú víz, valamint jég;
 • Attraktáns stimulálja receptorok nagyon óvatos, tele tárgyak halászat;
 • A szükség a hosszú képzési csali eltűnik;
 • A folyamat a halászati ​​sokkal gyorsabb, ami azért fontos, alacsony hőmérsékleten;
 • Catch venni egy sokkal nagyobb fajtát. Az eredmény az lesz szíves a tapasztalt, örömére a kezdő horgász, a préda lesz, hogy el, hogy eladja; teljesen indokolt kiadások (a vásárlás fogaskerék);
 • Ahhoz, hogy az előnyöket a kényelmes horgászat, nincs vevő a területén a megállapítás a lyuk egy extra táska a csali;
 • Nincs negatív hatása a bőrre;
 • Attraktáns vonzza egész raj távoli területeken;
 • Könnyen kezelhető, nagyon puha tippek (bloodworms);
 • Spray gazdaságos, kényelmes, lehet használni közvetlenül kesztyűben, folyadék nélkül túlhűtés;
 • Kompatibilis a különböző öltözködés nélkül kedvezőtlen toxikus fellépés;
 • A lakosság a vizek felé a finom, csábító illat;
 • Lehetővé teszi a tulajdonos, így elégedettek a folyamat, élvezze a természet, halászat;
 • hosszantartó hatást fejt;
 • Használhatja a kiváló eredmény a halászat mint módszer az önbecsülés.

A drog miatt téli halászat könnyű és élvezetes annak a ténynek köszönhető, hogy a szag vonzza mindenféle vízi gerincesek. Nincs sokáig hiába, hogy fagyassza be a lyukba – hal aktivitás, jó halászat biztosította.

Összetevők Fish XXL

Spray Fish XXL az alábbi természetes összetevőket, amelyek vonzzák a halakat a jeges vízben, ha ez középszerű szaga. Ártalmatlan, nem szennyezi a tó:

 • kígyóhagyma (fokhagyma hatalmas méretű) – hatékonyan hat a szív, erek, az emésztőrendszer; van az íz, az aroma a rendes hagyma; nagy vonzereje a lakosok a tavak, elsősorban ponty, kitűnő harapás keszeg, ponty, csuka,
 • A kender olaj nagyon tápláló, tökéletesen serkenti az emésztést; vonzza keszeg, harcsa, Roach;
 • kaffir lime – a forrása a savanyú íz a thai, maláj, indonéz konyha, serkenti receptorok ponty, kárász, compó;
 • Protein tintahal tökéletesen asszimilálódott az emberi test; van egy erős hatással süllő, harcsa, menyhal;
 • A poliszacharidok, aminosavak – olyan anyag, amely hiányzik víz télen, csigolya, íze szeretik, káros hatása van a szervezetben használat után az élelmiszer hiányzik.
 • Természetes zsírok – vonzzák a lakosság a vizek (békés, ragadozó, óvatos).

Aktív természetes összetevők komplex uralják a hal szaga, vonzza őket a halászati ​​terület, arra kényszerítve őket, hogy visszatérjenek egy bizonyos ideig. A komponensek a spray teljesen biztonságos a környezetre.

Alkalmazás áramkör Fish XXL

Ahhoz, hogy használni Fish XXL teljesítménymotiváció abszolút értelemben fontos, hogy kövesse az utasításokat, gondosan kezelt összes elem. Meg kell venni a szokásos csali, amelyet mindig használni. Ha a halászat békés hal csali feldolgozás 3-szor, a ragadozók – mintegy 8 (dózis duplájára). Körülbelül egy negyed óra múlva indul harapás. Fogott egy pár, ismét permetezni a csalit, hogy fenntartsák szag – készítmény van kitéve részleges kimosási.

Hiányoznak a halászat – meg kell várni egy kicsit, talán a halak még nem szokott. Úgy illik, a siker elkerülhetetlen. A maximális eredmény akkor kell egy jó felkészülni fogaskerék, mint a hagyományos halászat, hogy egy széles lyukat. Ügyeljen arra, hogy ruha melegen, mint mindig a téli halászat. Spray nem fog minden a munkát, úgy tervezték, hogy segítsen jelentősen javítja az eredményeket.

Mikor Fish XXL

Spray Fish XXL segítségünkre az alábbi kategóriákban:

 1. Kell egy garantált jeges halászat fogási egy korlátozott ideig;
 2. Nincs lehetőség, hogy halászó hatalmas mennyiségű csali;
 3. Ott van a vágy, hogy megtanulják az új módszerek csalit;
 4. nincs lehetősége keresés az új területek halászati;
 5. hozzátartozók aggódnak kritika az, hogy nincs fogás;
 6. Nincs ideje főzni a csali;
 7. A túrázás szükséges, ami egy finom fogás, akik alacsony termékek;
 8. Szükség van, hogy kiegészítse a családi költségvetést, cél -, hogy vessen véget a hulladékok;
 9. horgászat szerelmeseit teljesen megfeledkezve összetettsége időjárás, évszak;
 10. Nem akarnak fizetni a tározók;
 11. A lakosság a Northern régiók;
 12. Azzal a szándékkal, hogy megtapasztalják az eufória a halászatból, hogy új értelmet;
 13. Tervezés lemondanak a overall halászat közben.
 14. OL>

  Nem kell figyelni, hogy az erős illata. Nincsenek vegyi anyagok használata mindent tud, mindenhol. Meg kell jegyezni, jól – ismert fact- a lakosság a vizek, mint egy teljesen más illat, szemben a halászok.

  Ellenjavallatok Fish XXL

  Spray aktivátor harapás Fish XXL teljesen hipoallergén, akkor használni mindent, de megjegyezte azt is, amikor szükség van a kérelem elutasítására:

  1. Egyéni érzékenység a hatóanyag komponensek;
  2. Azok között, akik fognak enni kifogott halak felhasználásával, van egy kategóriába az emberek, a szervezet, amely képes megmutatni egy fájdalmas reakció a hozzávalókat. Ez nem valószínű, de ha szeretteik allergiások, biztos, hogy megtudja, további részletek, hogy megakadályozzák túlreagálás.
  3. OL> A halász gyanús lehetséges intolerancia? Meg kell orvoshoz, próbálja ki a biztonsági célokra, permetezni a csalit, hogy nézd meg a halászat.

   Az ára hatóanyag Fish XXL

   Ez lehet vásárolni Fish XXL kedvező feltételekkel, amely tartalmaz:

 • az Orosz Föderáció – 990 rubel.
 • Ukrajna – 399 UAH.
 • Kazahsztán tenge 5390
 • Fehéroroszország – 39 Bel. RUB
 • Moldova – 399 lej
 • Kirgizisztán som 1399
 • Üzbegisztán összege 99000
 • Azerbajdzsán – 24 ember.
 • a balti államok – 24 €
 • Örményország – 13990 FMT
 • Európa – EUR 39
 • Egyesült Királyság – 39 £
 • a skandináv országokban – 490 CZK

Hol lehet vásárolni Fish XXL

rendelés spray a legjobb internetes portál az eladó. Így a vásárlás minden bizonnyal lezárja a közúti hamisítványok. Egyszerűen írja be a nevét, telefonszámát egy bizonyos formában. Ezután kezdődik a munka a munkavállalók az eladó, aki gondoskodik a visszahívás és a szállítás. A Moszkva és Szentpétervár, más régiókban áruk beszerzése érdekében a lehető legrövidebb idő alatt.

Kényelmes használat permetező aktivátor harapás Fish XXL Ajánlott téli halászat nyújt jó fogást semmilyen körülmények között. Az asszisztens a nehéz körülmények között Spray Fish XXL kifejezetten csábító hal, tartsa a kívánt állomást alacsony hőmérsékleten. Formaleválasztó spray, amelyet feldolgozott öltözködés. Elismert hatékony eszköze

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*