Fulfix

[Total: 0    Average: 0/5]

Mi az?

A Fulfix egyedülálló hajhullám, amely természetes összetevőkből áll. A hosszú veszteség és öregedés folyamatának hosszú kutatása. A Fulfix aktiválja a haj növekedését, megakadályozza a hajhullást és megakadályozza a hajszálakat. A tápanyagelemek segítik a gyenge és sérült haj kinyerését, csodálatos vastagságot, simaságot és sugárzást biztosítanak számukra.

Szerkezet

A szérumban a leghasznosabb szőrszálak, ritka növények, aminosavakban és vitaminokban gazdagok. A Fulfix tartalmazza: Gotu Kola. A szokatlan növényi növényeket csak a világ négy helyén találták meg. Fontos orvosi értéket képvisel. Gotu Kola már régóta használják a kínai és indiai gyógyítók tartalmaz sok vitamint nagy csoportok. A hajhagymák vérkeringésének ösztönzésével a haj egészségére gyakorolt hatás gyorsabban növekszik. A Gotu Kola csökkenti a haj kapszulák gyulladását, kiküszöböli a kopaszodás lehetőségét. Heh Shou Wu. Kínában az üzem sok betegség egyetemes gyógymódja, a természetben nehéz megtalálni. Antioxidánsokat tartalmaz, felgyorsítja a haj növekedését és a hajhullás gyógyulását. A kutatás szerint lehetővé teszi, hogy teljesen megszabaduljon a hajhullás problémájától néhány hónapig.

Saw Palmetto

A növény csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek képesek a legsúlyosabb betegségeket gyógyítani. Az ősi idők óta gyümölcseit alopecia kezelésére használják. Megszünteti a haj elvékonyodását a hormonszintre, serkenti növekedésüket. Szibériai ginzeng. A kínai és az orosz népi gyógyászatban széles körben alkalmazott, terápiás hatással van a fejbőrre, és legalább háromszor gyorsítja a haj növekedését. Magnézium. Megakadályozza a szőrtüszők gyulladását, megszüntetve a kopaszodás okát. Hozzájárul a haj dúsításához és javításához, szerkezetének javításához.

Ginkgo biloba

Egy egyedülálló fa, amely több millió éve növekszik a bolygónkon. A növényi összetevők tartalmazzák a fejbőr regenerálódását, növelik a haj sűrűségét.

Szőlőmag

Zsíros savak a fejbőr hidratálására és a haj növekedésének lassítására. Csalán. A hajápolási termékek széles körben használatos vitaminokat, káliumot és magnéziumot tartalmaz. Segít megállítani a hajhullást, hosszú távú hatása van. Keratin. A haj fényt biztosít és védi őket külső tényezőktől, megőrzi a nedvességet

Ajánl  Milk Skin - negatív megjegyzéseket, vélemények, ár, hivatalos honlapján

Használati útmutató

Fulfix szérum spray-ben. Kapacitás – 50 ml, az optimális alkalmazási gyakoriság: heti 2-3 alkalommal. Az alkalmazást tiszta, nedves hajra kell vinni. Egyenletes réteg permetezése, 10 kattintással, a haj hossza függvényében. Különös figyelmet fordítsunk a fejbőrre. Nem igényel öblítést.

Hogyan működik?

Az Action Fulfix három területen zajlik: a haj növekedésének, a fellendülésnek és a lassú öregedésnek a stimulálása. A tápanyagok keveréke lehetővé teszi a szérum védelme érdekében a haj kapszulát, csökkenti a hajhullást, fokozza a növekedést és javítja a haj egészségét. Belülről érinti a haj szerkezetét, hogy megszabaduljon a szekciótól. A Fulfix segít megszabadulni a kopasz foltoktól, a szürke haj megjelenésétől. Az eszköz egyedülálló, viszonylag rövid ideig teszi lehetővé erős és gyönyörű haj növekedését. Segíti mind a nőket, mind a férfiakat. A Fulfix az elismert minőségi szabványoknak nincs mellékhatása. Csak természetes összetevőket tartalmaz.

%name Fulfix

FulFix

Rendeld meg ma és ingyenes kézbesítésben és elégedettségi garanciában részesülsz

50% Csak ma!

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 244 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*