Goji Berry arc krém felülvizsgálata – Természetes megoldás zsíros pórusok?

[Total: 1   Average: 5/5]

Sok ember a világon mind a pattanások, mind a félelem miatt csökken a szépség miatt. Ez a demográfiai változás azonban elsősorban a tizenévesek és a húszasok köré épül fel. A megszokottnál több hormon felfordulásával, valamint a megnövekedett olajtermelés mellett a fent említett korcsoportokban a legveszélyeztetettebbek.
Van azonban egy új, feltörekvő megoldás erre a nyomorúságra, amely mind a hímeket, mind a nőstényeket egyaránt előidézte.Goji Berry arckrémegy teljesen természetes eszköz, amely segít a piszkos pórusok elleni küzdelemben.

Goji arcvédõ alkotók

AGoji Berry arckrémegy 65 éves Home Egészség nevű cég forgalmaz és forgalmaz. A cég büszke arra, hogy természetes összetevőket használ. A Társaság számos egészségügyi és szépségápolási termékkel rendelkezik a bőrápoló kezelések, a gyógynövény krémek, a hajápolási termékek és a testfoltok között. Emellett minden terméke kegyetlenségmentes. A vállalat termékeinek online áttekintése azt mutatja, hogy a felhasználók tartják a krémeket. De a rézfúvókig, mi a Goji-féle krém?

Mit csinál a Goji arckrém?

A Goji arckrém a természet saját házi készítésű vegyületeivel és kiegészítéseivel készül. Ezeket az összetevőket használja a bőr hypodermic rétegébe, és megtisztítja a felesleges olajat a felhasználó bőrének pórusairól. Az alapvető alkímia révén teljes mértékben tisztíthatók az arcuk az Anyatermészet erejével.
Vannak azonban egyéb elemek a piacon a pattanások, de ezek általában több mint a pult és a szintetikus. Ez általában két dolgot jelent. Az elsõ olyan kevésbé vonzó mellékhatás lehet, mint az összetevõk. A második az, hogy valószínûleg egy drágább mennyiségû Goji arckrémre lenne szüksége.
Mindkét esetben a Goji Arc Cream lehet egy jobb lehetőség. Mind a mellékhatások, mind az ár tekintetében. A konzolban a legjobbnak tűnik a munkája elvégzésében. De a beszélgetés olcsó, az összetevők számítanak.

Milyen összetevők vannak a Goji Arc Cream?

Túl sok összetevő található ebben az arc csípős ostorban, hogy azonosítsa őket mindegyikben egy listában, de a bázis a Goji arckrém áll:

  • Zöld tea kivonat
  • Goji Berry kivonat
  • Természetes E-vitamin Olajok
  • Citromsav

Ezek az összetevők hatásos keveréket hoznak létre a bőr táplálására. De a hangsúly nem az összetevőkre kell összpontosítania, hanem arról, hogy ezek hogyan működnek együtt.

Hogyan működik a Goji Arc Cream?

A Goji fa krém természetes összetevőket tartalmaz, hogy a felhasználó élénk bőrfelületet és bőrszövetet biztosítson, ami simább, mint egy csecsemő alja. A citromsav és a goji bogyó kivonat olyan oldatot hoz létre, amely lassan lebontja a bőr pórusain lévő kondenzált olajokat. A zöld tea kivonat és az E-vitamin-olajok olyan keveréket hoznak létre, amely tisztítja a pórusokat és csökkenti az olajkiválasztást, miután a Citromsav és a Goji Berry oldat tisztítja az olajokat.
Gondolj a citromsavas megoldásra, mint egy természetes citrommaszk, hogy felemeljük a pocsékolatlan gőzöket.

Az előnyök

  • Könnyű súly
  • Alkalmazható smink alatt
  • Hidratálja és táplálja a bőrt
  • Nem zsíros
  • Gyorsan felszívódik
  • kegyetlenség -mentes

Vásárlói vélemények és kritikák

Az online keresés azt mutatja, hogy az ügyfelek többsége rendkívül elégedett a termékkel. Amit mondanak, jól működik. A bőre mindig hibátlan volt a termék használatakor. Míg a többség ígéretes eredményeket ért el a termékből, úgy tűnik, hogy egy kicsi és nagyon hangos kisebbség önmagát elégedettnek találta a céggel és a termékével. Mondanom sem kell, ezek az ügyfelek felelősek az egyszemélyes kritikákért.

Az ügyfelek által véleményük szerint kifejtett problémák egy része azt jelzi, hogy a szállított edényeket korábban már felnyitotta és esetleg fel lehet használni. Néhány áttekintés egy keményített krémet jelent, sötétbarna árnyalattal.

Goji Arc-krém allergia

A második kiadvány, amely maga jelent meg, allergiás volt. Bár természetes, a Goji arckrém még tartalmaz olyan összetevőket, amelyek negatív hatással lehetnek egyes bőrtípusokra. Különösen a nagyon érzékeny bőrű emberek számára.
Az első kérdés tisztán a cég kérdése. Valóban az ő hibájuk, és van valami, ami megoldja. Bár ez az összes értékelés kevesebb mint 5 százaléka volt, felmerül a kérdés: hogyan ment végbe a konténerek? És a második kérdésre, ez a fogyasztó hibája. Meg kellett volna olvasniuk az összetevőket, ha aggódtak az allergia bármely formájával kapcsolatban.
Annak ellenére, hogy meglehetősen sok panasz érkezett, több mint négyszeres volt a termékajánlatok összege. Az Amazon, a GNC és a Swanson Vitaminok 90% -os minősítése öt csillagos minősítés.

Anti-aging bőrápoló tippek

Az olyan ételeket, mint a hal, a gyümölcsök, a diófélék és a zöldségek. Ezek az ételek antioxidánsokban, ásványi anyagokban, vitaminokban és egyéb alapvető tápanyagokban gazdagok, amelyek segítik az öregedés kialakulását.
Mindig használja a napfényt vagy a kókuszolajat, hogy megóvja a bőrt, mivel a napsütés túlzott mértékben lebontja a bőr kollagénjét, ami a rugalmasság elvesztését okozza.
Naponta legalább 8 pohár vizet fogyaszthat, ami segít a szervezetnek felszabadítani a toxinokat, ami segít megőrizni a bőrét.

Záró gondolatok és megjegyzések

Bár lehetnek olyan csomagolási problémák is, amelyeket a cégnek a legkönnyebben meg kell oldania, az ügyfélnek megvásárolnia kell ezt a krémet a boltokban, ahol legalább ellenőrizni tudja, hogy a csomagolás sértetlen-e.
Amikor allergiára van szükség, az ügyfeleket arra biztatják, hogy mindig alaposan olvassák az összetevőket. Semmi több, amit a cég nem tehet, csak felsorolja az összetevőket. A többi a fogyasztó.
A bőrápolási ipar megtévesztő lehet. Sok vállalat a húszéves modellek fantasztikus csomagolására és fényképezett képeire koncentrál, ahelyett, hogy olyan termékeket szállítana, amely eredményeket kínál. Ez a termék azonban sok ügyfél számára jól működik. A Goji Arc Cream úgy tűnik, hogy természetes tápláló csoda ostor krém, amelyet az ügyfelek az arcukon alkalmazhatnak a maximális hidratáció érdekében.

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*