Long and strong
Potencia

Long & Strong: Ez igazság vagy átverés?

Long & Strong: Hatékony fészekjavítás növeli a tápellátást?

Long & strong¬†olyan kieg√©sz√≠t√©s, amely n√∂velheti az idŇĎmennyis√©get, amikor a f√©rfiak szexu√°lis aktivit√°sba ker√ľlnek, √©s nem k√≠nos √©s korai befejez√©se. A jogorvoslat csak a hivatalos weboldalon √©rhetŇĎ el, de a felhaszn√°l√≥nak meg kell adnia a kapcsolattart√°si adatokat egy k√©pviselŇĎnek a megrendel√©s teljes√≠t√©s√©hez.

K√ľl√∂nleges √Ār !!!. Kattintson √©s n√©zze meg !!!

Mi a long & strong?

Minden ember b√ľszke a szexu√°lis √©letben. Szeretni akarj√°k a partner√ľket, √©s a legt√∂bb nŇĎnek t√∂bb, mint n√©h√°ny perces k√∂z√∂s√ľl√©sre van sz√ľks√©ge ahhoz, hogy eljusson ‚Äúv√©gsŇĎ rendeltet√©si hely√©ig‚ÄĚ. Azoknak a f√©rfiaknak, akik szeretn√©k k√©rni partner√ľket, rengeteg olyan megold√°s l√©tezik, amely term√©szetes √∂sszetevŇĎket tartalmaz elŇĎseg√≠ti a stressz √©s az eg√©szs√©gesebb v√©rkering√©st. Az egyik ilyen term√©k a long & strong.
A fŇĎ √≠g√©ret a¬†long & strong¬†hogy a felhaszn√°l√≥ ak√°r 30 percnyi szex

uális aktivitást is tapasztalhat. Azonban azt is állítja, hogy:

 • Folyamatosan t√°mogass√°k a hosszabb foglalkoz√°sokat

  Long & Strong
  Long & Strong

 • N√∂velje a szexu√°lis √©lvezetet √©s az √©bred√©st
 • Cs√∂kkentse a korai mag√∂ml√©s kock√°zat√°t
 • T√∂bb orgazmus t√°mogat√°sa

Az egyed√ľli specifikus √∂sszetevŇĎk a szel√©n √©s a cink. A szervezetnek sz√ľks√©ge van a szel√©nre a m√©reganyagok cs√∂kkent√©s√©re, az immunit√°s n√∂vel√©s√©re √©s az eg√©szs√©gesebb v√©rkering√©sre. A cink l√©nyeges √°sv√°ny, amely sz√°mos neh√©zs√©get okozhat a szervezetben (mint az √©tv√°gy √©s a meddŇĎs√©g v√°ltoz√°sa) a megfelelŇĎ szintek n√©lk√ľl.

A long & strong haszn√°lata

A rendelkez√©sre √°ll√≥ inform√°ci√≥k alapj√°n a fogyaszt√≥k ezt felt√©telezhetik¬†long & strong¬†napi kieg√©sz√≠t√©s. Mivel a 30 kapszula palackban egy h√≥napos k√≠n√°lat √©rhetŇĎ el, a felhaszn√°l√≥k felt√©telezhetik, hogy napi egyszeri haszn√°latra van sz√ľks√©g√ľk. A kezel√©shez sz√ľks√©ges egy√©b inform√°ci√≥k a mell√©kelt utas√≠t√°sokban tal√°lhat√≥k.
Annak ellen√©re, hogy ez a kezel√©s t√∂bb vitamint √©s √°sv√°nyi anyagot tartalmaz, a gy√≥gyszeres kezel√©st vagy kieg√©sz√≠t√©st ig√©nybe vevŇĎ fogyaszt√≥knak meg kell k√©rni√ľk az orvoshoz, mielŇĎtt hozz√°adn√°k¬†long & strong¬†a kever√©khez.

A long & strong √°raj√°nlata

A 30-as kapszul√°k √ľveg√©nek √∂sszk√∂lts√©ge¬†long & strong¬†tipikusan, de a weboldal jelenleg felsorolja, hogy kedvezm√©nyt biztos√≠tson az √ļj √ľgyfeleknek. Ezen t√ļlmenŇĎen a megrendel√©sre vonatkoz√≥ haj√≥z√°s ingyenes.
A v√°s√°rl√°s √©rdek√©ben a fogyaszt√≥knak meg kell adniuk a nev√ľket √©s telefonsz√°mukat a weboldalon tal√°lhat√≥ form√°ban. LehetŇĎs√©get fognak biztos√≠tani arra, hogy v√°s√°rl√°sukat egy t√∂bb csomagb√≥l √°ll√≥ term√©kbe ford√≠ts√°k, amely mag√°ban foglalja az izomt√∂meg jav√≠t√°s√°ra szolg√°l√≥ jogorvoslatokat.
A fogyasztóknak legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítsék a jogorvoslatát a teljes visszatérítésért.

Long & Strong összefoglaló

M√©g long & strong nagy √≠g√©reteivel sem sok bizony√≠t√©k √°ll rendelkez√©sre ahhoz, hogy t√°mogassa az √°ltala k√∂vetelt elŇĎny√∂ket. Nincs jelentŇĎs √∂sszetevŇĎ lista, ez√©rt neh√©z elŇĎre jelezni, hogy a felhaszn√°l√≥ teste hogyan reag√°lhat. Tov√°bb√° a weboldal egyes r√©sze nem mŇĪk√∂dik, ez√©rt a fogyaszt√≥knak val√≥sz√≠nŇĪleg ki kell jutniuk az √ľgyf√©lszolg√°lathoz ahhoz, hogy a v√°s√°rl√°s elŇĎtt t√∂ltsenek ki mindent, amit nem tudnak.

K√ľl√∂nleges √Ār !!!. Kattintson √©s n√©zze meg !!!

Bogd√°n Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogd√°n Dorka-t, de a legfontosabb k√©t dolog, amit tudni kell, hogy az optimista √©s prec√≠z, term√©szetesen bar√°ts√°gos, szeml√©lŇĎdŇĎ √©s racion√°lis, de kisebb d√≥zisokban, √©s gyakran elk√©nyeztetik a nem √©rz√©ketlen szok√°sok is.

Az optimizmusa azonban, ami√©rt gyakran im√°dj√°k. A bar√°tok gyakran sz√°m√≠tanak r√≥la √©s romantikus term√©szet√ľkre a sz√ľks√©g idej√©n.

Persze senki sem t√∂k√©letes, √©s Bogd√°nnak sz√°mos hib√°ja van. A tisztess√©g √©s az instabilit√°s hajlamos az √ļton j√°rni, b√°r ink√°bb szem√©lyes szinten, mint m√°sok sz√°m√°ra.

Szerencs√©re a pontoss√°ga √°ltal√°ban ott van, hogy enyh√≠tse a f√ļj√°sokat.

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. M Endre says:

  Tegnap √©rkezett meg a csomagom √©s azonnal ki is pr√≥b√°ltam! A szex 1 √≥r√°n kereszt√ľl tartott √©s a farkam √°lland√≥an bevet√©sre k√©sz ‚Äď ez sokkal t√∂bb, mint amit rem√©ltem √©s ez nagyszerŇĪ √©rz√©s!

 2. Luca says:

  Heh, hiszen én is ismerem ezeket a kapszulákat… A férjem már jó ideje használja és naponta többször is gerincre vág… Egy kicsit már fárasztó a dolog

Vélemény, hozzászólás?

Az email c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk