Night Comfort – vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri

[Total:    Average: /5]

Spray horkolás. Hogyan segíthet megállítani horkolás? A horkolás okai és laciniata alapok. Mi ez az egész? Spray Night Comfort és a hatás aromaterapiia értékelést. Hype megint? Összefoglalása

Spray horkolás. Hogyan segíthet megállítani horkolás?

És így, előttünk egy másik orvosság horkolás meglepően könnyen kezelhető. Végtére is, úgy néz ki, normál vízsugár levegőt illatosító borsmenta és mandarin. Azt ígéri, hogy csökkentse az intenzitást a horkolás, és potenciálisan még megszüntesse azt.

A bal felső sarokban a screenshot megtalálja a magyarázata, hogy a cél akkor teljesül: permet csökkenti a rezgéseket a szövetekben a lágy szájpadlás. Ez elég, hogy megszüntesse a horkolás? Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni, meg kell érteni az oka ennek a jelenségnek.

A horkolás okai és kezelése Night Comfort

Alvás közben, a lágy szájpadlás (nyelvcsap) önkéntelenül ellazítja, és érintkeznek a torok, blokkolja a levegő áramlását. Nyomás a lágy szájpadlás „csörgők” és rezgő, ami a horkolás.

A probléma megoldásához, akkor meg kell erősíteni az izmokat a szájpad és a légutak. Is segít megszabadulni a felesleges súly.

A modern orvostudomány az úgynevezett CPAP terápia – gépi lélegeztetés. Szintén csökkenti a méretét és kapacitását az ég használt lézert és krioterápia. Vannak más módszerek is: például meg lehet próbálni, hogy speciális eszközök, implantátumok vagy mennek a fogszabályozó kezelés, ha a horkolás okozta megszűnését az alsó állkapocs és a nyelv.

Az egyetlen dolog, hogy nem található a különböző kezelési módszereket is gyógyszeres terápia. Ennek fényében permet horkolás néz ki, tényleg szokatlan. Hogy ő fog kezelni ezt a problémát?

Összetétel. Mi ez az egész?

  • Az ausztrál eukaliptusz. Ítélve szigorúan a neve, ez a növény nem létezik: Ausztrália növekvő eucalypts, de nem faj a növény, amely az úgynevezett ausztrál eukaliptusz. Az orvostudományban használják csak 3 faj eukaliptusz. Kapott az esszenciális olajat használnak, mint antiszeptikus betegségek a tüdő és a köhögés. Ami jogorvoslati horkolás, a megjelenése előtt ez spray, eukaliptuszolaj nem került sor.
  • Saffron. Jelenleg 50 faj sáfrány. A népi gyógyászatban, sáfrány kész kezelni szinte minden szem problémák és az urogenitális rendszer, erősíti az immunrendszert, és a szív, megnyugtatja az idegeket, és megszünteti a köhögést. De még ott is, a népi gyógyászatban, nem elég okos sáfrány kezelésére horkolás. Mint ilyen, ő ismét említi csak az eladási oldalon a spray.
  • Calvin. És ez nem egy növény, de 1% -os alkohol oldatot, amely acetonnal extraháljuk a levelek a zsálya. Tény, hogy egy antibiotikum lokális hogy kezelésére használják különféle gyulladások a szájban található. A jogorvoslati horkolás senki, kivéve az eladók a permet Calvin nem használhatja.

És így, az összes ilyen alkatrészek nem ajánlott a jogorvoslati horkolás – akár a népi gyógyászatban. És a hagyományos orvoslás, mint látható a fenti, nem használja a spray, hogy megoldja ezt a problémát. Azonban valójában azt jelenti, hogy megnézzük, hogy a hagyományos orvoslás nem tartozik.

Spray Night Comfort és hatásai aromaterápia

Itt a pontosítás azt alábbiakban információkat talál a készítmény:

Aromaterápia egy formája az alternatív gyógyászat, amelyben a fő hatása a test vállán nyugszik aromás anyagok növényekből származnak.

Annak ellenére, hogy bizonyos aromák jótékony hatással van az a személy, mint egész, ez a tudomány igényel több kutatás és bizonyíték, hogy elfogadja azt tudományosan bizonyított. Idézve Wikipedia:

  • Számos kutató azt állítja, hogy a mai napig, bizonyítékok terápiás használata aromaterápiás hiányzik, és mert ez okozhat számos mellékhatása, használata annak alkalmazása megkérdőjelezhető.

És ami még izgalmasabb szerepel a készítmény Calvin – alkoholos oldatban, amely nem is illóolajat! Tehát kínálunk, hogy megvásárol egy spray, amely megszünteti a horkolás és azon elv alapján működik az aromaterápia. Azonban, a hatékonysága aromaterápiás kétséges.

De még ha ez a fajta hagyományos orvoslás hatékony, akkor a permet ellentétben a „kánon” aromaterápia: azért, mert a készítmény ráadásul illóolajok, egy antibiotikum! Mi az aromaterápia? És mit jelent mindez kell a horkolás kezelésére?

Expert becslés. Hype megint?

Ez súlyosan sérti a hitelességét Minusio. Valahogy meggyőzni, hogy a vásárlók ezt azt jelenti, hogy megbízik a véleményét egy elismert szakember.

Ez a konzultáció Valerij Studzinski. Azt mondja, spray-horkolás Night Comfort nagyon jó. De azt mondja ugyanezt a MySleepGood:

a csepp álmatlanságban:

Valójában Valery Studzinski egy kitalált karakter, amelynek képe hozott microstock.

A tulajdonosok ezen oldalak tudja megérteni, mi az a pont, hogy dolgozzon ki több szakember és vásárlás képeket, ha használhatja ugyanazt a szakértő, fizet egy képet róla egyszer?

Összefoglaló Night Comfort

Spray Night Comfort (Éjszakai Comfort) nem segít megállítani horkolás. Ha megpróbálja megérteni, mit jelent ez, akkor talál egy csomó aggodalmak és ellentmondások. Spray ígéri, hogy aromaterápiás hatások, de szerkezetében, kivéve az illóolajokat, antibiotikum helyi alkalmazás.

Ugyanakkor sem a komponens eszközök nem bizonyított, mint gyógyítja meg a horkolást. Bármilyen kezelőorvosa horkolás annak megerősítésére, hogy a spray hatástalanok e probléma leküzdésére.

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.