Ránctalanító maszk Collamask

[Total:    Average: /5]

Collamask – a bőr ifjúsága és szépsége minden korban

Életkorával az arcbőr elveszíti a feszességet és a rugalmasságot. És az életkorral kapcsolatos változások, valamint a hormonszintek változásai hozzájárulnak ahhoz, hogy a kalcium és a nedvesség elvesztését eredményezzék. Az ösztrogén, az elsődleges női szépség hormon csökkent szintézise negatívan befolyásolja a vizuális megjelenést: a bőr ráncosodik és elhajlik, az arc kontúrja kevésbé definiált és illeszkedik.
Egészen a közelmúltig az ilyen problémák kezelése csak a rhytidectomia használatával lehetséges – sebészeti technikák alkalmazásával. Az eljárás bizonyos kockázatokkal jár, és komplikációkhoz vezethet, ezért a tudósok olyan megoldást fejlesztettek ki, amely segítséget nyújt az öregedő bőr problémáinak kezelésében és megelőzésében. A Collamask-ről beszélünk – a kollagén ránc maszkról.

Az ifjúság titka

A Collamask egy olyan arcmaszk, amely krémet tartalmaz. A maszk csak olyan természetes összetevőkből áll, amelyek gyorsan átjutnak a bőr legmélyebb rétegeibe, megjavítják a megrongálódott sejtek működését, gazdagítják a szöveteket oxigénnel és fenntartják a szükséges nedvességtartalmat. Az eredmény egy megfelelő, szilárd és sugárzó bőr bármely korban.
A maszk egyediségének azonnali hatása és nagy hatékonysága van. A látható eredmények az első használat után elérhetők, a krém összetevői nem vezetnek függőséghez, és nincs szükség állandó felhasználásra.

Hogyan működik a maszk?

Az Egyesült Királyságban a Collamask-ről szóló orvosok végkövetkeztetései azt mutatják, hogy a vezető dermatológusok, kozmetológusok és még plasztikai sebészek által ajánlott krémek. A maszk rendszeres használata lehetővé teszi a következő eredmények elérését:

 • tisztítás és pórus összehúzódása olajos és kombinált bőrre;
 • fokozott turgor (szilárdság) és rugalmasság;
 • a rhytidek és mély ráncok csökkentése;
 • arc kontúrozás
 • bőrszín-simítás;
 • a bőrproblémák ellenőrzése (pattanások, comedonok);
 • nedvességtartalom az epidermisz sejtjeiben;
 • a sérült sejtek működésének helyreállítása (a kozmetikai bőrhibák komplex terápiája részeként).

Fontos!A maszk összetételében lévő aminosavak növelik a dermis védő tulajdonságait és javítják a szövet immunitását. Ha rendszeresen alkalmazzák, a hatóanyagok elősegítik a bőr mély rétegeitől származó gyökök, toxinok és más mérgező anyagok eltávolítását.
Az Egyesült Királyságban a Collamask ára alacsonyabb, mint egy szépségápolásban lévő arcápolás költsége, és ha összehasonlítjuk a feltöltési művelet költségeivel, a maszk előnye nyilvánvalóvá válik.

Hatékony összetevők a szépségedhez

A Collamask összetétele 100% -ban természetes. A maszk előállítása mentes minden olyan káros összetevőtől, amely allergiát, irritációt vagy gyulladásos folyamatokat idézhet elő. Az összes maszk összetevőjét alaposan megvizsgáljuk és dekontamináljuk, ezért a maszknak észrevehető hypoallergikus tulajdonságai vannak.
Komponens összetétele:

Hozzávaló Hatás
A kollagén Az egészséges és szép bőr fő összetevője. Ez a fehérje teszi a bőrt sima, rugalmas, lapos érdességet, a kontúr jól meghatározott. Segít a sérült sejtek helyreállításában.
Az aminosav komplex Növelje az antioxidáns tulajdonságokat, távolítsa el a gyököket és toxinokat az epidermisz mély rétegeitől.
Palmarosa (olaj) Megöli a baktériumokat és a baktériumokat, észrevehető antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.
Kék agyag Eltávolítja a felesleges faggyú- és porfelszíneket, szerzői pórusokat. Felhangosítja és felfrissíti az arcszínt.
Betain Normalizálja a víz egyensúlyát, hormonizálja az arcszínt.
Nátrium-alginát Kivonták a tengeri algákból (fucus, laminaria). Eltávolítja a méreganyagokat a bőrről.

A maximális eredmények eléréséhez ismerni kell a Collamask megfelelő alkalmazását.

Hogyan kell használni?

A Collamask kézikönyv az Egyesült Királyságban nem javasolja a maszk gyakrabban, mint hetente kétszer. A szépség és a fiatalos megjelenés fenntartásához a maszkot rendszeresen kell használni az utasításnak megfelelően.

 • Tisztogatás. A krém használata előtt tisztítsa meg az arcot a portól, piszoktól és kozmetikumoktól. Lehetőség van arra, hogy a bőrt vízzel vagy mosdókagyló felett forró vízzel gőzölje.
 • A maszk alkalmazása. Vastag helyen feküdt egy kis mennyiségű krémet az arcra, és hagyja 15-20 percig.
 • Eltávolítás. A maszkot meleg vízzel (mosószerek nélkül) le kell mosni.
 • Hidratáló . Alkalmazzon hidratáló gélt vagy krémet egy adott bőr típushoz. Hol vásároljon?
 • A maszk népszerűsége napról napra növekszik, és a hamisítások és a hamis termékek értékesítése a valódi kitalálással történik. Pénzt takarít meg, és biztos lehet abban, hogy megkapja a valódi terméket, rendelje meg a Collamask webhelyet az Egyesült Királyságban a hivatalos weboldalon, csak az alábbi linkre.

Hol kapható?

A maszk népszerűsége napról napra növekszik, és a hamisítások és a hamis termékek értékesítése a valódi kitalálással történik. Pénzt takarít meg és biztos lehet abban, hogy megkapja a valódi terméket.

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*