[Total:    Average: /5]

Modern emberiség egyre inkább szembe azzal a problémával, rendezetlen lipid metabolizmus. A fő szempont, jelezve a betegség magas vér koleszterin-szintjének a szérum. Jelentős és tartós felesleges ezen anyag vezet súlyos egészségügyi problémák.

A magas koleszterinszint szignifikánsan növeli az érelmeszesedés, ami szívproblémák és az erek.

Today gyógyszerészeti tudomány kifejlesztett számos gyógyszerek, amelyek csökkentik a vér koleszterinszintjét. Az egyik ilyen jogorvoslat Ravestin. A gyártó szerint, ez egy nagyon hatékony orvosság a koleszterin. Az alábbiakban a használati utasításban Ravestin. Szintén próbálja megérteni a valóságnak a leírást a kiegészítés (a valóságban visszajelzést és kutatási eredmények).

Ravestin – mi ez a termék

A leírás szerint a gyártó a TPS, OOO, amely található Moszkva, Ravestin koleszterin álló terméket nRavestinraw anyagok, amelyek nem tartalmaznak mesterséges összetevőket. Az aktív fellépés az alapok irányítja a hepatociták (májsejtek), a funkció javulásához, amiknek csökkenti a koleszterinszintet a vérben. A gyártó azt állítja, hogy hála az aktív befolyással anyagcserét, Ravestin elősegíti a biztonságos fogyás. Amellett, hogy a fenti előnyöket, a hivatalos honlapján feltüntetett mint gyógyhatása A kiegészítés:

  • van angioprotective fellépés (védi vérerek);
  • javítja a funkciója vérképző szervekben;
  • segít megtisztítani a vaszkuláris ágy koleszterin lerakódás;
  • megakadályozza a növekedés a szinten a káros LDL;
  • biztosítja a normalizálására anyagcsere-folyamatok a sejtek és szöveti szinten;
  • javítja a munka az emésztőrendszer.

Ez a kiegészítés termelődik kapszulák, a héj, amely oldódik a gyomorban az intézkedés alapján emésztőnedvek. Mindegyik tabletta Ravestin tartalmaz 500 mg hatóanyagot tartalmaz. Szerint a produkciós cég, a használata a kiegészítést nem igényel konzultációt és lehet tenni anélkül, hogy az orvos által felírt.

A kiegészítés Ravestin

A leírás mutatja be a hivatalos honlapján a kiegészítő jelentések szerint Ravestin egy nRavestiningredient, a hatóanyagok, amelyek gyorsan és hatékonyan működik a magasabb koleszterinszint a vérben a szérum.

A hatóanyagok Ravestin elősegítik a bontást a koleszterin molekulák, a kötési és gyors kiürülés a szervezetből.

NRavestin elemek Ravestin:

  • szárított rizóma csicsóka;
  • a zúzott szál a kéreg az Acacia senegal;
  • fokhagyma kivonat;
  • kivonatok a virágok a lóhere és medvehagyma.

A gyökerek a csicsóka tartalmazó természetes, biológiailag aktív anyag az inzulin, amely hatékonyan csökkenti a koleszterin, van méregtelenítő hatása van a szervezetre. Ezen túlmenően, a nRavestininsulin csökkenti a vér glükóz-szintjét. Fiber akác kéreg olyan anyagot tartalmaz, hogy Fibergum, amely elvégzi a szerepe „ecset”. Fibergum hozzájárul a hatékony tisztító a falak az érrendszer zsír felhalmozódását.

Amellett, hogy a nRavestincomponents összetételének Ravestin megadott probiotikumok , hogy okoz annak pozitív hatása a működését az emésztőrendszer. Minden aktív komponensei Ravestin hozott állapotban finom por, amely zárt zselatin kapszulába.

utasítás használata Ravestin

Az utasítások alkalmazásáról szóló Ravestin, a napi dózis az egyes minden egyes klinikai eset. Általában ez függ a kortól és a test a beteg testtömegétől, a koncentráció a felesleges koleszterin a vérben. Ahhoz, hogy hatékony küzdelem érdekében a probléma a magas koleszterinszint a gyártó javasolja vesz egy vagy két kapszulát naponta, előnyösen egyidejűleg a élelmiszer-fogyasztással. Miután Ravestin kell inni egy pohár vízzel vagy gyümölcslével.

A hivatalos honlap, Ravestin működni kezd, azonnal feloldás után a kapszula és engedje hatóanyagok üregébe az emésztőrendszerben. Onnan, a kiegészítő gyorsan felszívódik a véráramba, és elkezdi munkáját: aktiválja a folyamatok emésztését és a tápanyagok felszívódását, gátolja a zsírok felszívódását, beleértve a koleszterint.

Ravestin halmozott (kumulatív) hatás 6-7 nap a gyártó ígér normalizálására vér koleszterin, csökkenti a test tömege, javítása általános állapota betegek. A kezelés atenolol 30 nap után, egy rövid szünet, akkor újra vétel.

Ellenjavallatok Ravestin

Annak ellenére, hogy nRavestincomposition, Ravestin számos ellenjavallatok, amelyek nem kívánatos vétel. Ez a gyógyszer ellenjavallt bármely hónapban a terhesség a baba, a nRavestinway csecsemő etetés, és akkor is, amikor nagy érzékenységű beteg bármely összetevőjével Ravestin.

Egyéb ellenjavallatok a gyártó nem határozza meg, de ez nem képes megbízhatóan tanúskodnak arról, hogy mit hiányzik!

Klinikai vizsgálatok hatékonyságának Ravestin

Sok beteg szenved károsodott lipid anyagcsere, kiegészítésére Ravestin jelentős az érdeklődés. Ez nem meglepő, hiszen a gyártó kijelenti, hogy minden nRavestincomposition, nagy hatékonyság, minimális mellékhatások, alkalmazására való konzultáció nélkül a kezelőorvos. Meghozatala előtt Ravestin hogy csökkenti a koleszterin szintet, meg kell határoznia, hogy hatékony és biztonságos a szervezet számára.

A hivatalos honlapon azt mondja, hogy a kiegészítés telt klinikai vizsgálatok, amelyek által kezdeményezett kutatási Intézet Therapy 2014-ben azonban az az Intézet honlapján (iimed.ru) általában nincs tájékoztatás Ravestin, és a klinikai vizsgálatok társított kiegészítést.

A hiányzó adatokat tartalmazó dokumentációt a klinikai vizsgálatok Ravestin és annak hatékonyságát, azt sugallják, hogy Ravestin a „válás”. Ezért, mielőtt megvásárolja a gyógyszert, és elkezdi, jó gondolni.

Lásd még: haldol – kettős hatással van a koleszterin, vagy átverés?

véleményére orvosok és a betegek Ravestin

Az internet tele van nagyon ellentétes véleményeket a kiegészítő Ravestin a koleszterinszint csökkentésére. A legtöbb beteg levelet izzó megjegyzéseket hatásairól „mágikus” gyógyszer. Ennek fő oka a preferencia közötti úton koleszterinszint, adott Ravestin van annak nRavestincomposition, amely szerint a cég, amely gyárt a kiegészítést. Szintén a fogyasztók megkísértette a lehetőséget a saját -, mert nincs szükség a hulladék időt orvoshoz. A gyógyszeres kezelés lehet vásárolni az interneten keresztül, de a gyógyszertárak soha nem fog találni. Ár Ravestin nem annyira alacsony, de a potenciális vásárlók nem bánom ezt a tényt. A betegeket, akiket atenolol állítják, hogy körülbelül a hatékonyságát elleni küzdelemben a magas koleszterinszint alapján szubjektív érzéseit.

Az orvosok azonban hagyja kb Ravestin igen kétes véleményeket. Elemezve által szolgáltatott információk a hivatalos honlapján, az orvosi szakértők arra a következtetésre jutott, hogy a gyártó csak nagyon korlátozott megértése koleszterin és tájékoztatja a fogyasztókat az adatok, amelyek ellentétesek az orvostudománynak. Szakértők azt mondják, hogy néhány beteg a saját e-kiegészítő. Kúra után vételének Ravestin a koleszterin változatlan maradt, vagy kis mértékben változott a hátránya. Ezért az orvosok hajlamosak megmagyarázni a javulás a betegek egészségének figyelembe Ravestin placebo hatás .

Ez egy nagyon érdekes beszámolót látható honlapján Ravestin a jelölt által az orvosi tudományok, Catilinae Svetlana anatolevny:

Ha azonban keresni a neve ennek a „szakértő”, látjuk őt véleményét a többi „hatékony” kiegészítők, és még Svetlana változtatja megjelenésükben véleményt vélemény:

A Google magad, és nézd meg. Ezek a tények (a hamis véleményeket, az információ hiánya a klinikai vizsgálatok, az ígéret a gyors hatás) kell, hogy úgy gondolja, a vásárlás előtt a kiegészítést Ravestin. Nem javasoljuk, hogy vegye. De a döntés az Öné!

;

About Bogdán Dorka
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

By Bogdán Dorka

Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.