Silane Guard – folyékony üveg, ár, vásárlás most, ahol vásárolni, megjegyzéseket,

[Total:    Average: /5]

valaki az autó szükséges közlekedési eszköz, míg a többi közlekedési viselkedik, mint egy névjegy. Alapvetően, amely megtapad a legtöbb üzletember, melyek a kép fontos szerepet játszik a tevékenységüket. Mindenesetre, gondos tulajdonos mindig gondoskodik arról, hogy a „baby” olyan jó, mint lehetséges, mi is elősegíti a folyadék álltal üveg Őrizd visszacsatolás, amely mind pozitív, mind negatív.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Mi ez az eszköz, és miért a sok egymásnak ellentmondó vélemények? Ez egy új eszköz, amelynek célja, hogy jelentősen javítja a megjelenését teljesen olyan autót. Klasszikus paszták e tekintetben fokozatosan elhagyják a múltban, mert sok autós van szüksége a magas színvonalú és hatékony termék.

Company Willson álltal Guard

A radiátorok szakemberek Willson vették a terméket üveg Guard hogy lényegesen javították. És hála az olvadt üveg, a cég sikerült betörnie a globális piacon. Nem túlzás azt mondani, hogy a márka Willson hozzájárult a dob egy új, speciális védőfelszerelés autóipari fényezést. Eredmények alkalmazása után a termék nem sokáig kell várni. Mint említettük, a valós értékelés a folyékony üveg szilán Guard, az autó valóban lesz fényes és gazdag növényzet.

A cég kozmetikai autók hosszú 50 éve. Ez alatt az idő alatt a társaság székhelye irodái olyan városok, mint:

 • Osaka;
 • Nagoya;
 • Fukuoka;
 • Sapporo.

Szintén Higashimurayama (Tokió külvárosában) a növény a cég. Amellett, hogy a folyékony üveg szakemberek kibocsátás és más kozmetikai termékek törődünk az autó: samponok, tisztítószerek, azt jelenti, hogy visszaállítsa a fényezést, aromák, stb ma a Willson cég méltán foglal el vezető pozícióját a világpiacon kozmetikumok.

Támogatók álltal Guard

Azok az autótulajdonosok, akik már sikerült kipróbálni egy újdonság a saját tapasztalat kiváló eredményt. Ítélve a valós értékelés, folyékony üveg álltal Guard lehetővé teszi az autót kell átalakítani, és a külső csillogás ő már szinte megkülönböztethetetlenek a modellek, hogy látjuk a sok bemutatótermekben. Ha összehasonlítjuk a klasszikus polírozás, a különbség több mint figyelemre méltó. Elsősorban, a különbség abban rejlik, hogy tökéletesen sima felület és a hosszú élettartam.

A legtöbb vásárló a legfontosabb kritériumok a következők:

 • minőség;
 • biztonságát;
 • költség.

Új termék megfelel ezeknek és más igényeknek a modern autó piacon. Sőt, amint azt egyes ügyfelek, a termék tartós kozmetikai hatás, könnyű és kényelmes a használata. De a legfontosabb, folyékony üveg nincs káros hatása a festék a kocsiszekrény, ami fontos. Is mentett a integritását a bevonat a test.

A szkeptikusok álltal Guard

De amellett, hogy támogatói alapok, néhány tulajdonosai közlekedés más véleményen. Így ítélve néhány vélemény, szilán Guard (folyékony üveg az autók), azonban, mint minden más, nem ad 100% -os eredményt. Emellett ellenfelek úgy vélik, hogy lehetetlen, hogy hozzon létre egy univerzális megoldásnak, amely jöjjön minden szervezet, beleértve a kis öreg „Lada” vagy „Zaporozhets” vészhelyzet esetén. A legvalószínűbb, hogy soha nem próbált vásárolni egy újdonság a japán gyártó, illetve nem fogja csinálni hamarosan.

Mivel a gyakorlat azt mutatja, kategorikusan negatív megjegyzéseket folyékony üveg álltal Guard amíg meg nem felel. Természetesen az interneten megtalálható több véleményt a tulajdonosok, ami azt jelenti, nem tetszett, vagy nem hozta meg a várt eredményt. De ez inkább kivétel, mint ebben az esetben beszélünk egy esetleges hamis. Tény, hogy a japán gyártók sikerült meglepnie a leglelkesebb szkeptikusok.

Vigyázat – hamis!

Amint azt számos valós értékelés, folyékony üveg álltal Guard már szerzett egy csomó népszerűsége, mind az Egyesült Államokban és Európában. Mi másért a gyártó kénytelen volt sürgősen létre 4 gyártósorok kérjük minden rászorulóknak. Azonban, mint minden esetben a népszerű termékek, fennáll annak a veszélye, hogy befut hamis termékek az eredeti lényegtelen.

Gyártó, hogyan lehet küzd ezzel a közös „betegség” megvalósításához saját termék csak akkor használja a kereskedői hálózat. Ebben a tekintetben, hogy vesz egy újdonság csak a hivatalos weboldalon keresztül. Az egyetlen módja, hogy megvédje magát a csalásokkal szemben.

Ez standard folyékony üveg álltal Guard? A készlet tartalmaz mindent, amire szükség van ahhoz, hogy a test a jármű világos és vonzó fényes

 • Egy-komponensű folyékony kapacitású 95 vagy 57 ml-re.
 • A szivacs applikátor, hogy a terméket, hogy a felület a test.
 • Speciális mikroszálas szövet
 • A használati utasításokat.
 • védőkesztyű.

Nincs szükség lehet további forrásokat. És amellett, hogy a vásárlás a hivatalos japán weboldalán (van angol nyelven), a területén az Europen Szövetség a cég termékeit Willson megvásárolhatóak keresztül hivatalos forgalmazója OOO „Európa”. Csak az ára kissé magasabb lesz, mint a gyártó honlapján.

A híres You Tube videó megtalálható állítólagos terhelő videót. Ugyanakkor meg kell személyesen E videók, ahogy világossá válik, hogy a szerző vásárolt egy hamis szilán Guard (folyékony üveg az autók), és a visszajelzések a videó alatt egyértelműen jelzi azt. Ezért szükséges, hogy legyen éber, és nem termékeket vásárolnak olcsóbb, mint a 3 500-4 000.

Mi az a folyékony üveg álltal Guard

ítélve számos vélemény a tulajdonosok vas ló, védelme a test – ez egy igazi fejfájást, amely, sajnos, szembe kell néznie abszolút minden vezetők, mind a kezdő és tapasztalt. Az utóbbi időben, köszönhetően a sok mechanikai és kémiai tényezők, amely magában foglal minden autó egy komoly teszt a stabilitás. És ez különösen igaz a nagyvárosi területeken. Ennek eredményeként, a szilárdság és a tartósság a felső festék réteg jelentősen csökken.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Emiatt szükséges a tartós védelmi eszköz, hogy amennyiben olcsó. Szerencsére a technológia soha nem hagyja abba a fejlődő és most élvezheti a gyümölcsét az új terméket, a folyékony üveg álltal Guard. Ez felbolydulást okozott, nemcsak a sok autó rajongó, hanem a szakértők. Ez egy forradalmian új megoldás a területén az autóipari bevonatok, amelyek feladata a japán cég Willson.

Apply bárki meg tudja csinálni – jelenlétében valamilyen különleges képesség nem szükséges. És megfizethető áron működik, mint egy szép bónusz. A használni ezt az eszközt hozzájárul jelentős megtakarításokat, mivel lehetséges, hogy csökkentse az utak száma az autómosó. Ezen felül, akkor lehet menteni az autó fényezését. És mindenki tudja, hogy mennyibe kerül, hogy összehangolják és fessük be a szervezetben.

Kiváló minőségű termék érhető el az aprólékos és kemény munka a szakemberek Willson. Használata révén a modern technológia a szerkezet a polimer film folyékony üveg autó Gárda lépett a szilán szilícium-dioxid. Lehetőség van, hogy növelje az erejét a bevonat. Az eszköz egy egykomponensű, és ez azt jelenti, hogy eladta használatra kész. Mint a gyakorlat azt mutatja, a térfogata 95 ml elegendő feldolgozására egyetlen terepjáró, minibusz vagy három személygépkocsik (D osztályú).

Előnyök álltal Guard

A nagy népszerűségnek folyékony üveg miatt néhány előnye:

 • megfizethető áron. Ez a legfontosabb mutató a legtöbb autósok.
 • A könnyű használat. Alkalmazás előtt rázza fel a palackot.
 • A hidrofób tulajdonságok. Vízlepergető és szennytaszító hatása nyilvánvaló, amint azt a sok gépkocsi-tulajdonosok.
 • Védelem. Erősítésével szilícium-dioxid polimer film megszünteti a megjelenése kis karcolásokat, amelyek általában kézi vagy gépi autómosó.
 • A hatékony ellenállást. Helyes alkalmazása folyékony üveg szilán Guard (legalább 3 réteg) lehetővé teszi, hogy a bevonat, hogy ellenálljon körülbelül 50 érintkezésmentes mosogató test.
 • Felszerelés. Minden, amire szüksége van már tartalmazza a készlet, és semmi extra vásárolni nem kell.
 • fényes külseje. Sok autósok érintette kiváló eredmény – az autó valóban ragyog!

Általában, ha takarítás használat durva mosószerek, ami negatív hatással van a zománc, a test. Ezen túlmenően, a nyomás alatt a víz a felületen tartalmaz kis részecskék, amelyek végül elpusztítja azt. Dörzsölés vagy polírozás a karosszéria, a személyzet mosás tudtukon károsíthatja a bevonatot. Mosás után a maradék szilárd részecskék karcolás a festék minden rongyot, ami komoly károkat.

Nem kevesebb kárt lehet Touchless autómosó, mint a vegyi anyagok mellett a szennyeződés eltávolítja a felületről a test a festék, így a veszteség fényerő. A lengyel – folyékony üveg szilán Guard – hogy ne a félelem az autómosó.

Bizonyos hátrányok folyékony mosószerek

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Együtt a előnyeit hátrányok is léteznek:

 • A karcolások nem kerülnek eltávolításra. Használat előtt a felület a test jobb, ha a lengyel. Mély karcolások, folyékony üveg nem tiszta, és a napfényben azok jól láthatók a reflexió, amely egy merev polimer film.
 • Rövid tárolás. Megnyitása után akkor kell használni a teljes része a hét folyamán (nem több!), Mert kezd egy kémiai reakció.
 • Szükséges előkészítése. Mielőtt alkalmazni, az autó jól kell mosni és szárítani. Jelenlétében mély karcolások, hogy hajtsa végre a polírozás.
 • időigényes. A probléma az, hogyan kell alkalmazni a folyékony üveg álltal Guard, kezelni minden driver (akár tapasztalatok nélkül), de hogy az egész testet három rétegben (ez mennyit kell a megbízhatóság) megy 3-6 órán át.
 • A sterilitás a műtőben. Nos, majdnem – a szél nem lehet, beleértve a huzat. Továbbá, nem kell a por, ezért a szabadban dolgozik nem ajánlott.

Ami mosás az autó, majd a kézi eljárás akkor azt hagyjuk legkorábban 3 nappal a kezelés után folyékony üveggel. Az érintés nélküli mosogató mehet csak két hét után, nem előtte.

Versenyen álltal Guard

Annak érdekében, hogy az autó egy egyedi fényezés, továbbá a folyékony üveg autók Willson álltal Guard, vannak más paszták és viasz. A jogszabályok alkalmazásának hatékonyságát érjük el a 100% készülék fogadja nemcsak Shine, hanem további védelmet. Időtartama azonban ebben az esetben alacsony, és a másik után mosás, a szerszám teljesen kimossuk együtt a szennyeződést.

kétség akkor tegye védő tulajdonságait, és a nagy alapok több dekoratív hatást, mint a védő. Ez azt jelenti, sőt, smink az autó.

Willson álltal Guard e tekintetben mutatkozik a legjobb oldalát, mert annak hatékonyságát tart, akár egy év alatt. Az autó megőrizte a csillogás még többszöri mosás után. Ha összehasonlítani más analógok, a szilán Guard (folyékony üveg az autók), két fő érvek a használata:

 1. silonovoy alapjait egy exkluzív megoldást fejlesztett ki a vállalat alkalmazottai.
 2. összehasonlítása csak márkák, hogy telt el a tényleges vizsgálat. Selekt Nano Nanolux és számos hasonló termékek ismeretlen gyártók ebben a listában nem szerepelnek. Negatív eredmény lehetetlen állítják a pénzt vissza.
 3. OL>

  méltó verseny lehet ezekből gyártók:

 • Koch-Chemie;
 • Wurth;
 • Pika Eső;
 • Autosol;
 • Menzerna;
 • ThreeBond;
 • fénye.

Csak termékek ebben számos hátránya van. Az erőssége a védőbevonat észrevehetően gyengébb versenyző szilán Guard. Amellett, hogy minden mást, nem túl kényelmes dolgozni többkomponensű készítmények. De mi az a legértékesebb – a végső ára a japán folyékony szi Willson üveg Guard alacsonyabb.

Alkalmazási utasítások álltal Guard

A munka alkalmazása a folyékony üveget kell egy szobában jó szellőzés és védeni az UV sugárzás. A szakaszok a következők:

 1. Az autó mossák, akkor meg kell vizsgálni a test jelenlétének meghatározására rozsda, forgács, vagy mély karcolások. Hogy megszüntesse az észlelt hibák.
 2. Zsírtalanítsa a teljes felületén vagy annak egy részét, attól függően, hogy szükség van.
 3. hagyjuk megszáradni a szervezetben.
 4. Processing által Celanova eszközökkel. Alkalmazni három rétegből, amelyek között, hogy ellenálljon egy időszak egy órától másfél. Miután minden egyes réteg a kívánt raspolirovka speciális törülközőt (is biztosított a leírásban).
 5. befejeztével a feldolgozás hagyja az autót 8-12 óráig (nem kevesebb) rögzítésére fedelet.
 6. OL>

  Érdemes megjegyezni, hogy a folyékony üveg szeretné feldolgozni csak a felszínen a test, és csak festék. Ne takarja műanyag gumi, üveg, króm termékeket. Ne hanyagolja el a szükséges óvintézkedések szigorúan kövesse a leírt utasításokat az olvadt üveg álltal Guard.

  óvintézkedések és tartományban árnyalatok

  A munka során a folyékony üveg legyen tiszta és ne azt a bőrrel. Wilanowie polimerek, oldószert és keményítőszer, amelyek részét képezik, káros hatással az emberi szervezetre. Ezért a munka csak kesztyűben (általában tartalmazza). Ha az ügynök a bőrre jut, azonnal törölje le az érintett területet, és öblítse le vízzel.

  Ha az autó átfestették, akkor végezzen vizsgálatot, hogy ellenőrizze, hogy a festék reagál a folyadékot. A tartályt tartsa legyen függőleges helyzetben, egy olyan helyen, elérhetetlen a gyermekek és védve a tűz. A hőmérséklet ne legyen magasabb, 0-40 ° C.

  A tisztességes választás álltal Guard

  Gyakran helyreállítani fényezés (festés) a karosszéria, folyamodott a polírozás folyamata. Azonban az ilyen munkát igényel jelentős költségeket, mind idő és költség. Nem minden tulajdonos ennek az eljárásnak engedheti meg magának. A teljes felépülés a bevonat is körülbelül 3 hónapig, ha nem több.

  Ezen kívül, vannak bizonyos kockázatok, mivel a végeredmény teljesen függ a szakértelmet az alkalmazottak. Szintén nem nélkülözheti a megfelelő felszerelés.

  A fent említett előnyöket a jó hidrofób tulajdonságok folyékony szilán üveg Guard egy japán cég, de a félreértések elkerülése végett meg kell egyszer hangsúlyozni, hogy ez lehetséges lesz alkalmazása után legalább 3-4 réteg folyékony üveg. Az is szükséges, legalább havonta egyszer, hogy látogassa meg a mosogató fenntartani a hidrofób hatást.

  Ingatlan vélemény álltal Guard

  Az internet elárasztják a sok megjegyzést, de közülük értékeléseket frusztrált autótulajdonosok. Azok, akik nyilvánvaló hamisítvány alacsonyabb áron. De mindannyian tudjuk, hogy a jó minőségű, nem lesz olcsó, de néhány felhasználó is lesz csalás áldozatai. Tehát a legjobb, hogy nem vásárol termékeket Willson homályos üzletekben. Erre a célra vannak a hivatalos forgalmazók (egyikük említette Európában). Sok gépkocsi-tulajdonosok, akik megvásárolták az eredeti, szó izgalommal az új megjelenés a közlekedés.

  Vízüveg szilán Guard – a válás, vagy az igazság? Megtalálható a saját tapasztalat. Védelmében a termék, csak akkor tudjuk mondani, hogy a legtöbb vezető üdvözlöm az új. Hiszed vagy sem az előjoga a tulajdonosok maguknak.

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.