[Total:    Average: /5]

Nem is olyan régen elkezdtünk figyelni okos órák és most szeretnénk beszélni egy adott modellt, nevezetesen SmartwatchA1. Apple, a jobb oldalon az első Teremtő ezt a technológiát hozta, hogy az iparág az intelligens modulokat egy bizonyos szintet, ami szükségképpen tartsa be a gyártó. Ez nem csak a megjelenés, hanem

a felület, amely SmartwatchA1 másolt szinte teljesen.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

De nem csak a megjelenés is fontos, hogy a vevő, de a töltelék, amely a kínai modell, őszintén rosszabb az Apple. Nézzük meg részletesebben.

A kínai kísérlet, hogy utolérjék az Apple

Intelligens karóra SmartwatchA1 – kísérlet Kína megkapja a csemege a semmiből népszerűsége ezeknek a szerkentyű. Kerülnek bemutatásra a piacon nem is olyan régen, így nem volt értelme létrehozni a terméket, sőt, akár a fő versenytárs olyan óriások, mint az Apple. Ezenkívül a kínai termelés gyakran jellemzi az alacsony ára, amely a fő kiválasztási szempont. És az elmúlt években a technológiai szint Kína már nem egy téma vicceket, és most van egy nagyon nagy súlyt a piacon.

Name – intelligens karóra intelligens karóra okos a1, másolt a design, nem túl erős agya, amely az Android platformon, és íme, a fény kialudt egy új modellt, amely biztosan kap a vevő. Ismétlődő a design az Apple karóra, így jelentősen csökkenti a költségeit egy ilyen műszer a kínai gyártók sikerült, a modell lett igazán népszerű.

Összehasonlítva az Apple Watch

Bármi dicséret, SmartwatchA1 megkerülni az Apple most nem sikerült. Az egyetlen különbség mellett a SmartWatch A1 – ár, és a többi, mint mindig, az oldalán az amerikai gyártó.

 • Design. A1 Smartwatch sokkal rosszabb, mint a versenytársa. Elvileg más és nem lehet, mivel a hatalmas árkülönbség. Az első különbség mellett az Apple is láthatók vizuálisan – a több pánt, alkatrészek, és úgy néznek ki sokkal több szilárd;
 • Tulajdonságok. Ez az egyik legfontosabb előnye bármely felszerelés California gyártónak. Ők nem engedhetik meg maguknak, hogy menjen el egy gyenge vas, vagy rossz munkakörülmények kijelző;
 • Platform. Ellentétben az Apple, az Android platform több adóztatási a támogatási állványok, mi az egyik előnye a kínai termékeket. Ez azt jelenti, hogy képes együttműködni bármilyen eszköz;
 • SIM-kártyát. Az egyik a

  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  know-how által bevezetett Kína létrehozása intelligens órák óta a támogatást a SIM-kártyát. Annak ellenére, hogy nagyon gyakran hozzáadott felesleges funkciók a kütyü, támogatja a SIM-kártya kapott dicséretet a felhasználók számára;

 • Kisegítő. Watch SmartwatchA1 ideális azok számára, akik nem tudnak vagy nem hajtanak végre a teljes potenciálját az Apple eszközön. Elfogadom, ez butaság, hogy vesz egy eszközt egy csomó pénzt, és nem használja ki teljes mértékben. Ugyanakkor, lehet kapni egy olcsóbb modult, és maradj boldog.

Lásd még: Smart karóra HIPER EasyGuard EG 01BLK – ismertető vélemények

Jellemzők A1

 1. Body anyagok – műanyag és fém;
 2. Színes – ezüst;
 3. óraszíj – szilikon;
 4. Színek sáv – kék, fekete, piros, zöld, fehér,
 5. A

  nedvességálló esetben és érintésvédelmi;

 6. Támogatás Bluetooth 3.0 verzió.
 7. RAM – 128 MB;
 8. ROM – 64MB;
 9. képernyő 1,54 240 × 240;
 10. Kamera 03.MP;
 11. Akkumulátor – 380 mAh;
 12. OL>

  Nem túl kiemelkedő, de nem is rossz nézni leírások a1, lehetővé teszi számukra, hogy még bizonyos rajongók.

  Felszerelés

  A honnan a modul nem felel meg a csomagoláson. Ez történt a négyzet alakban doboz karton, és úgy néz ki, azt kell mondanom, nagyon elegáns. A szerkentyű van egy speciális bélés, amely védi a sérülésektől a szállítás során.

  Komplett intelligens óra SmartwatchA1 jelentése:

 • micro kábel;
 • Instruction gadget (bár nem orosz);
 • Védő film képernyőn;

Pretty szabványos, csak bosszantó utasítások hiányát az orosz nyelvet.

Megjelenés és kialakítás

Az első dolog, hogy a fogások a szeme, amikor nézi a modul a megjelenését. Nagyon hasonlít egy másik jól ismert gyártó. Az első része az okos órák SmartwatchA1 fémből, és a hátlap műanyagból van.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Annak ellenére, hogy a költségvetés a közgyűlés, nem okoz elutasítás. Különben is, nem úgy tűnik, hogy az összeszerelt készülék a rossz minőségű, és hogy miután egy pár hónap lesz borított chipek és karcolásoktól.

Lásd még: Casio Watch a Smart – eszköz jellemző

Az elülső oldalon van egy kissé kiálló képernyőn. Ő kezdetben biztosított egy nagyon jó védő fólia, hogy mindenképpen egy plusz. A képernyő alján alig észrevehető a kamera lencséje. Ha nem nézd, szinte láthatatlan.

A jobb oldalon van egy gomb a stílus a kereket. Ugyanezen oldalon a port a töltő, amelyre egy sapkát. Csak alul a mikrofon lyuk. A bal oldali végét a készülék nélkül funkciót és a gombok.

A lap esetében intelligens karóra SmartwatchA1 műanyagból, a színe a szíj. Közel a bal oldali végén van egy hangszóró rács. A huzat alatt Li-ion akkumulátor, feltüntetésével a származási országot. Ugyanaz IMEI kódot a készülék.

A cserélhető akkumulátor található a rések microSIM és microSD.

Védelem a nedvességtől és a sokkok

Még kínai gyártóknak, hogy az ilyen típusú védelmet nyújt a készüléknek, különben túl gyorsan lépnek üzemképtelen. Level természetesen alacsonyabb, mint a top-end készülékek, de ez elég ahhoz, hogy nem törik meg az első hónapokban a működés.

P>

szólva nedvesség elleni védelem azt jelenti, hogy nem rontják az esőben. Nos, lehetséges, hogy őket mosogatni. Nem ajánlott, hogy vigye magával a zuhany vagy gondoskodik a víz törésteszteket.

tervezésének köszönhetően az óra jól védett szervezetbe jutását a por és apró szennyeződéseket.

Szíj

A gyártó úgy tűnt, hogy akarjuk, hogy teljesen újra a megjelenés az Apple Watch, így a szíj ugyanúgy néz ki. Ugyanaz, mint a tervezés, és a design a szíj. Az egyetlen különbség az, hogy ez nem eltávolítható.

Lásd még: Smart karóra M28 Colmi: áttekintést alkalmassága

A választott anyag volt egy szilikon. A hevedert is elég rugalmas, így szorosan megnyomja az órát kezét.

képernyő

Általában a kínai eszközök nincsenek ismert, kiváló minőségű kijelző. Műszaki adatok SmartwatchA1 sem kivétel. Jelentéktelen 1,54 hüvelykes mátrix és felbontása 240 × 240. A képernyő körül van egy nagyon széles keretet, de lehet látni csak személyesen – a fotó vannak gondosan elrejtve.

A fényerő és a kontraszt nagyon jó. De a látószög hagy sok kívánnivalót maga után. Még egy kis eltérés torzítja a képet. Az érzékelő jól reagál a csapat lenyűgöző A modell előnye.

belsejében

Ez volt naiv azt hinni, hogy a kínai gyártó képes lesz megismételni a teljesítményt az eredeti. Bent a SmartwatchA1 gyenge mtk6261 processzor, 128 MB RAM és 64 MB csak a belső memória, amely nem is elég egy képsorozatot. Bár minőségű fotózás 0,6 MP az előző tény érvelhetünk.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a készülék még egy ilyen gyenge a vas elég. Nem lassul, nem fagy, ne hevítsük túl. Miért panaszkodnak a gyenge vas csak a tény, hogy ez a gyenge, nem a legjobb megoldás.

Autonómia

Munka ezekben az órákban az akkumulátor 380 mAh-s. Egy töltés tart körülbelül két napig. De, ha használja őket csak egy órát, nem használjuk a Bluetooth, az intelligens karóra fog körülbelül egy hétig. Teljes feltöltéséhez őket, akkor kell két órán át.

Összefoglalva, azt akarom mondani, hogy az óra SmartwatchA1 mtk 6261 – olcsó, de ez egy tisztességes változata a népszerű Apple Watch. Úgy áll ki a viszonylag olcsó, de olyan gyenge funkciót. Megfelelő tartás érdekében, hogy kezdje el ismerősének ezt a fajta modulokat általában.

Videó

 • Tekintse intelligens órák intelligens karóra baba Q80
 • Motoros 360 V2 a második generációs óra
 • Felül kell vizsgálni a SmartWatch Xiaomi Amazfit Sport
 • Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti Apple Watch egy hamis a sorszámot
 • About Bogdán Dorka
  Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

  By Bogdán Dorka

  Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.