Sportagen+ -opinions, észrevételeket, ár,

[Total: 0   Average: 0/5]

Ez szerződést köt egymással Te az egyén és az adminisztráció az online forrás az online áruház

A felhasználó – a természetes személy az életkor, amely képes a tetteikért, hogy megszerezzék a polgári jogok, és azok végrehajtására önállóan, és képes a tetteikért, hogy hozzon létre a maga számára a civil feladatokat ellátó önállóan végezni, és felelős meghibásodás esetén, fogadja el a jelen használati megállapodás és a szolgáltatások a honlapon.

Gyártó – az a személy, aki miatt a gazdasági tevékenység alapján a vállalkozói tevékenység, részt vesz a gyártás és karbantartási termékeket.

Adminisztráció – üzleti vállalkozás (OGRN: INN: regisztrációs hely 🙂 A tulajdonos a helyszínen alapján magántulajdon jogok és szolgáltató szervezeti, pénzügyi és technikai támogatást nyújt a létét és működését az oldalon.

felek – a közigazgatás, a felhasználók és a webhely látogatói.

Site – internetes forrás online áruház a domain nevet, aki megmarad alatt szervezeti szabályozás és tulajdonosa a hatóság olyan feltételekkel magántulajdon jogait.

Termékek – a kínált áruk és szolgáltatások a felhasználó által a közigazgatás, kimerítő listáját, amelyet közzé a honlapon.

Nyilvános ajánlat – az ingatlan címzettje határozatlan személyek köre, illetve több konkrét személy az ajánlat, amely határozottan és konkrétan kifejezi azt a szándékát a személy, aki a javaslatot, hogy magára lépett ezt a megállapodást a címzett, akkor ki fog fogadja el az ajánlatot.

Elfogadás – teljes körű elfogadását az egyik fél feltételeit a nyilvános ajánlat a közigazgatás belépni ebbe a felhasználói megállapodást. Elfogadásával a nyilvános ajánlat zajlik az elején a honlap használata (beleértve az oktatási célú) és szolgáltatásai (szolgáltatást).

1. Általános rendelkezések

1,1. Ez a Felhasználói megállapodás (a továbbiakban: „Szerződés”) határozza meg az általános szabályok láthatás, a szolgáltatások használatát és szabványok Általános viselkedés az oldalon, és szabályozza a polgári jogviszonyok között a felhasználók és felhasználói és az adminisztráció a folyamat az interakció.

1,2. Ez a megállapodás a módosított Administration egyoldalúan. Az adminisztráció nem viseli a kötelezettségeit személyes értesítést minden ilyen változtatást. Az új kiadás a megállapodás hatálybalépésének napjától a kiadvány a honlapon.

1,3. A feltételek a megállapodás vonatkozik valamennyi látogatók, kivétel nélkül.

1,4. A látogató / felhasználó, kezdve a szolgáltatás igénybevételéhez az online áruház megerősíti azt a tényt, hogy ő ismeri a jelen használati megállapodás ép lélek és tiszta memória, megérteni őket teljesen, és fogadja el a felhasználási feltételeket teljes mértékben. Ha nem ért egyet a jelen Megállapodás (részben vagy egészben) az a személy, aki kifejezte ilyen akarat, joga van használni az információs mezőben a honlap.

2. Rendelet közötti interakció a felek

2,1. Administration nyújt információkat tevékenységi egy online áruház, amely magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő adatokat: név, forma, a termékek minőségét, értékét, és arról is, az eljárás a megrendelések, a fizetés és a szállítás termékeket a felhasználó által a képviselők a közigazgatás. Adatszolgáltatás szabad alapján.

2,2. A felhasználó köteles leadni a termékeket. Az adagolás lehet, de nem köteles a rövid tanácsot, vagy tanácsadó jellegű kérdéseket tesz fel. Az ilyen tanácsadás ingyenes.

2.3. Ahhoz, hogy megkapja az adott szolgáltatás 2.2 bekezdésben. Az üzletszabályzat, a felhasználó számára, hogy azok a kérdésre. Ebben az esetben van szükség, hogy összefoglalja a kérdést, és hagyja elérhetőségei – E-mail, kapcsolattartó telefonszámát.

Ajánl  PsoriControl-vélemények, ár, észrevételeit, hivatalos honlapja

2,4. Az adminisztráció joga nem reagál a feltöltött a felhasználó kérésére, és nem adja meg a választ, ha ez a kérés lesz homályos, tartalmazhatnak brutális, sértő felhasználónevet, szavak és slovooborotami a közigazgatás, a harmadik felek, és egyéb okok miatt, hajtja a belső meggyőződés.

2,5. A végrehajtás által nyújtott szolgáltatás honlapján és (vagy) képességek nem nyújt a Felhasználó kizárólagos jogokat és kiváltságokat.

2,4. A szerződő felek megállapodtak abban, hogy az adminisztráció a jogot, hogy a reklám blokkok, bannerek, hirdetések a különböző területeken, beleértve, ahol közzétett információkat a felhasználó által, anélkül, hogy a felhasználó beleegyezése.

2,5. Információ A honlapon az adminisztráció által az eredménye a szellemi tevékenység, a hatóság és az összes anyagi és erkölcsi jogok ilyen információk tartozik a közigazgatás, amíg, amíg be nem állította másként. Így a felhasználó nem jelentkezik kizárólagos jogokat eredménye a szellemi tevékenységet, a hatóságok kifejezett grafikus, szöveges, videó audió formában elhelyezni az ingatlan a weboldalon.

2,6. Az adminisztráció nem felelős a védelmet a jogsérelmek a Felhasználó keretében a település ezen az alapon vitatja, beleértve a bíróság előtt.

2,7. A Felhasználó megsérti a szerzői tulajdonban Közigazgatási és (vagy) más személyek, jár az elkövető felelősségét jogszabályai szerint az Orosz Föderáció.

2,8. A szerzői jogok megsértése esetén a Felhasználó által révén az illegális elhelyezés nem tulajdonosa a Felhasználó az anyagok, az adminisztráció alól mentesül a szabad hozzáférést az ilyen anyagok kérésére a jogos tulajdonos.

2,9. A felhasználó tilos közzétenni olyan információt, amely közvetlenül vagy közvetve tartalmazza a közös elemeket a pornográfia, sértő, sértő, káros bárki méltóságát, amely fellebbezést az erőszak, a túlzásokat és más intézkedéseket járó jogsértések a jelenlegi jogszabályok meghatározott területi joghatósága tartalmazó rosszindulatú szoftverek, és (vagy) egyéb információk, amelyek károsak lehetnek a harmadik felek számára.

2,10. Abban az esetben, megsértése 2.9 pont. E megállapodás és annak elmulasztása a követelményeknek az adminisztráció, beleértve törlésével kapcsolatos információk nyilvános hozzáférési hely felhasználók felelősek az e megállapodás rendelkezéseinek és (vagy) a jelenlegi jogszabályok az Orosz Föderáció. Az adminisztráció ebben az esetben joga van eltávolítani pontban említett 2.9. információk egymástól függetlenül.

2,11. Az adminisztráció nem felelős az eredményeket a felhasználó egy harmadik fél (külső) forrásokat, linkeket amely felkerül a honlapra. Az eredmények minden olyan eredmény, függetlenül annak jellegétől, és attól az előfordulása, amely a Felhasználó felmerült esetleges anyagi kár, erkölcsi előítéletek és az egyéb negatív megnyilvánulások.

2,12. A kínált termékek az adminisztráció által a felhasználók, elosztott távolról keretében előírt követelményeknek a jelenlegi szabályozás, az Orosz Föderáció, hitelesített és megfelel a meghatározott jogszabályok terén a fogyasztók jogainak védelme.

3. A szolgáltatások használatát a Felhasználó

3,1. A felhasználónak joga van szabadon használhatja a szolgáltatásokat és a körvonalazott javaslatok a honlapon teljes egészében, kivéve, ha az ilyen használat illegális, sérti a jogokat, szabadságokat és érdekeit a Közigazgatási és (vagy) más helyszínen felhasználók.

3,2. Az, hogy a megrendelést

3.2.1. A felhasználó önállóan felkeresi az információs mezőben a honlap, kiválasztja a terméket, és megrendelést.

3.2.2. Ha szükséges, az Igazgatás biztosítja Felhasználó tanácsadó és információs szolgáltatások a termékek kiválasztásához előírt módon a Felhasználó által megállapodást.

Ajánl  Bioxelan - vélemények, észrevételek, ár, hol lehet megvásárolni

3.2.3. A felhasználó kiválasztja a termékeket, amely felkerül a honlapon, és a közigazgatás nem felelős a következményeket, amennyiben a megrendelés feladásának harmadik fél források. Ez a tétel ugyanolyan jogi erővel és azokban az esetekben, amikor más weboldalakon másolni, ismétlődő adatokat közzé a honlapon, beleértve a márkanév, logo, design, stílus bemutatása információt az oldalon.

3.2.4. Rendelési történik kitöltésével a jelentkezési lapot. A csillaggal jelőlt mezők kötelezőek. Végén az űrlapot, kattintson a „Megrendelés”.

3.2.5. A felek egyetértettek abban, hogy a telefonszám (e-mail cím) a felhasználó, az adminisztráció küldi a rövid tájékoztató üzenetet a megbízás részleteit és / vagy egyéb szükséges információkat. A felhasználó kezdik használni a szolgáltatást az online áruház elfogadja ezt az állapotot a teljes és garantálja, hogy nem lesz semmilyen igényt, tekintettel a téma.

3.2.6. A fenti műveletek után, a felhasználó kérésére egy egyedi számot, és a megrendelés, mit ki a vonatkozó értesítést. Egy ideje, a közigazgatás kommunikál a Felhasználó által megadott p 3.2.5. az utat, hogy erősítse meg a sorrendben.

3,3. Fizetés módja

3.3.1. Termékek kell fizetni ebben a formában 100% fizetés vagy más feltételek mellett érhető el a felek a szakmai gyakorlat alatt a Felhasználó sorrendben, és (vagy) más szakaszaiban interakció a felek között.

3.3.4. Szállítási termékek végzik csak miután elérte az előírt feltételeknek kikötés 3.3.1. Az üzletszabályzat.

3,4. Az, hogy a szállítás a termékek

3.4.1 termékek szállítása a felhasználó által végzett saját közlekedési hatóság, vagy a közlekedési társaság.

3.4.2. A szállítási feltételek, minden egyes elszigetelten esetben.

3.4.3. A sorrend és a szállítás a termékeket a felhasználó határozza meg a folyamat a megrendelés a felhasználó.

3.4.4. A felek egyetértettek abban, hogy a termékek szállítása a Felhasználó végzik megfelelően a felhasználói megállapodást. Termékek szállítása a Felhasználó a raktárból lehetséges, a további jóváhagyást az eljárás az önigazgatás.

3.4.5. Abban az esetben, a termékek szállítása feltételeiről utáni fizetés, a termékek által küldött futár a felhasználó csak a felhasználó fizetett a futár teljes gyártási költség.

3,5. Az, hogy a visszatérés a termékek

3.5.1. A felhasználónak joga van visszautasítani az árut bármikor való átvitel előtt és után az áruk átadása – 7 napon belül, kivéve, ha a felhasználó jogot korlátozza a jelenlegi szabályozás az Orosz Föderáció.

3.5.2. Tegyük vissza a termékek jó minőségű akkor lehetséges, ha a kereskedelmi ruha, a fogyasztói tulajdonságok, valamint a dokumentum, amely igazolja az a tény, és feltételeit a vásárlás a meghatározott termék.

3.5.3. A felhasználó nem jogosult megtagadni az áru jó minőségű, amelyek külön-külön meghatározott tulajdonságokkal, ha ezek a termékek is, amelyeket kizárólag a vásárló egy felhasználó.

3.5.4. Abban megtagadása a Felhasználó a termék gyártója, a termék vissza kell neki a befizetett összeget a Felhasználó által a szerződés szerint, kivéve a szállítási költségeket, a Felhasználó a visszaküldött termék nem később, mint 10 nappal a bemutatásának időpontjáig a felhasználó által a vonatkozó követelmények a gyártó.

4. Feladatait és felelősségét a felek

4.1. Abban az esetben használja a szellemi tulajdon Administration weboldal tartalmának bármilyen célra, a Felhasználó köteles előzetesen, elhelyezés előtt az ilyen anyagok, engedélyt kell szereznie a közigazgatás. Az engedélyt a közigazgatás, a felhasználó meg kell jeleníteni a teljes nevét és a domain név a forrás a következő formátumban: Internet-bolt. A hivatkozás legyen aktív és közvetlen, ha rákattintunk, megnyit egy speciális oldalt az oldal, ahonnan az anyagot venni.

Ajánl  Denta Seal fogkrém - gyógyszertár, valós vélemények, vásároljon most ár

4.2. Ennek analógiájára az utasításokat 4.1. E megállapodás a Felhasználó vállalja, hogy jár abban az esetben, a szellemi tulajdon, amely harmadik fél tulajdonát képezik. Módszert és eljárást a végrehajtás meghatározott tárgyalások a tulajdonos az anyagok.

4,3. Az adminisztráció nem felelős az intézkedések a felhasználó, ami miatt a megsértése a harmadik személyek jogait, kivéve meghatározott esetekben a jelenlegi szabályozás az Orosz Föderáció.

4,4. Az adminisztráció nem felelős a felhasználók által küldött.

4,5. Az adminisztráció nem felelős a felhasználói vélemények honlapján. Felhasználói vélemények a helyszínen szubjektív véleményei a szerzők semmilyen módon azzal, hogy objektív. Ezek nem feltétlenül esik egybe a közvéleményt, és nem lehet igaz.

4,6. A döntés neve / nem biztosított a személyes adatok, amelyeket a közigazgatás csak a kérelem alapján küldött személy által hatóság által előírt módon a jelenlegi jogszabályok érdekében.

4,7. Az adminisztráció joga, hogy ne válaszoljon a kérdésekre, fellebbezések és betűk, amelyek nem tartalmazzák a részleteket a kérelmezők (név, elérhetőség).

4,8. Administration nem felelős nyilvántartási adatok, hogy már a felhasználó által megadott kölcsönhatásba lépve az információs mezőben a honlap.

4,9. Az adminisztráció joga, magyarázat nélkül, hogy korlátozza, hogy blokkolja a hozzáférést a felhasználói (beleértve a nem bejegyzett) honlapján, részleges vagy teljes eltávolítása az információt, amely küldte a felhasználó a honlapon.

4,10. Az adminisztráció vállalja az az állítás, ki az eljárásban előírt 4. szakasza a megállapodás számított 30 (harminc) naptári napon belül a kézhezvételt követően.

5. Az eljárást a viták rendezése

5.1. Észlelése esetén a webhely olyan információt tartalmaz, amely az eredmények szellemi tulajdonának harmadik fél, a jobb jogosultja:

5.1.1. Ahhoz, hogy a követelés meghatározó ténybeli és normatív alapjait, amelyek lehetővé teszik az alkalmazottak információk eltávolítására nyilvános hozzáférést.

5.1.2. Tulajdonítanak a követelés bizonyíték a eredetisége szellemi tulajdon (eredeti példányát, egyéb dokumentumok megerősítik a tulajdonjoga a szerzői objektum).

5.1.3. Küldje el a dokumentumokat említett rendelkezések 5.1.1., 5.1.2. E megállapodás, e-mail adminisztráció: [email protected]

5,2. Claims A felhasználók a szolgáltatás minősége, a termékek, és egyéb észrevételeket meg kell küldeni az e-mail levelek a közigazgatás: [email protected]

5,3. A leírt esetben p. 3.2.3. Üzletszabályzat, panaszok, igények, aggodalmak továbbítják a menedzsment a rendelkezésre álló erőforrások. Az adminisztráció joga nem reagál a kezelésre.

5,4. Az adminisztráció nem köteles hozzájárulni a keresési bekezdésben meghatározott 3.2.3. magánszemélyek és más harmadik felek, akiknek tevékenysége megsértette a jogokat, szabadságokat és a felhasználók érdekeit.

6. Egyéb körülmények

6,1. Minden lehetséges helyzetek eredő viták kapcsolat a felhasználók, felhasználók és harmadik személyek, felhasználók és a közigazgatás nem szabályozza ez a megállapodás, megoldódnak meghatározott sorrendben a jogszabályok szerint az Orosz Föderáció.

6,2. A felek az e megállapodás elismeri a jogok és kötelességek által generált viszonyok az említett személyek a megállapodás, és teljes mértékben tudatában tettei, a megértés a jogi természete következményeiről intézkedések teljes mértékben.

6,3. Tétlensége az adminisztráció megsértése esetén bármely Felhasználói megállapodás rendelkezései nem szünteti meg az Administration a jogot, hogy később a megfelelő intézkedéseket, hogy megvédje érdekeit és védelmét jog által védett.

6,4. Az összes kérdést, kivéve azokat rögzíteni 5. szakasz a felhasználói megállapodást, felhasználó kapcsolatba léphet az adminisztráció küldött egyes üzenetekhez.

& nbsp;

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*