Squeeze Station – vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

[Total:    Average: /5]

Vannak érvek, hogy mi van püré több alkalmas csecsemők táplálására életük első évében: konzerv, homogenizált vagy elő anya. És ez, a másik opció a pluses és minuses, de puha csomagolás tasak egyaránt kényelmes etetés. Ha úgy dönt, előkészíti a baba püré, elkerülhetetlenül felmerül a kérdés, a csomagolás püré.

Püré egy puha tok csomag vagy doypack

A gyerekek szeretik gyümölcsvelő flexibilis csomagolóanyag doypack. Néha megrögzött „húsevők” lehet meggyőzni, hogy enni a gyümölcsöt csak ezt a csomagot. A Doy-csomag kényelmes otthon és útközben, és a séta.

Store burgonyapürével a Doy-pack kényelmes, de nem olcsó. Van más alternatíva? Legjobb turmix receptek gyerekeknek

csomagoló állomás Infantino Doy-csomag

Station csomagolására háztartási élelmiszer-Squeeze Station Infantino friss termel turmixokat, gyümölcslevek, zöldség-gyümölcs püré és csomagolt egy újrafelhasználható palackot kapacitása 130 ml-es eldobható Doy-csomag, amelynek kapacitása 118 ml. Az egyik legkényelmesebb, higiénikus és népszerű az egész világon állomások.

Az egyik sajtó Station, zöldség-gyümölcs pürék, zselék és gyümölcslevek vannak csomagolva puha újrahasználható palackok és eldobható lágy csomagolás Infantino. Tárolása csomagolt élelmiszer lehet akár 2 napig hűtőszekrényben, vagy akár 2 hónapig a fagyasztó, felolvasztás, szükség szerinti folyamatos melegvíz vagy szobahőmérsékleten.

A fő hátránya az állomás – disposability puha zsák Doy-pack és a lehetőséget a csomagolás csak egy meghatározott állomáson, valamint az, hogy nem használja tasak csomag többi márka.

A zsákok külön – set 50 filteres tea költségek $ 10. Nem a költségvetés. Az állomás maga a csomagolás 10 zsák és újra felhasználható palackok a készlet értéke több mint $ 50 lehet megvásárolni rajtunk honlapok és orosz képviselői a márka Infantino (USA). Alul van egy link a egy olcsó kínai analóg állomás Infantino a AliExpress.

American újrahasználható tasakokat a zip lock

Az amerikaiak más lehetőség, hogy lehet megvásárolni amazon közvetlenül vagy közvetítő útján. Felhívjuk figyelmét, hogy a none a piacon elérhető újrafelhasználható csomag nem kompatibilis a Squeeze állomás állomás, amely a fent tárgyalt. Csak azt integrálni a felkészülés folyamatát és a csomagolás.

csomagok Doy-pack Baby Breezza

10 zsák Doy-pack Baby Breezza áron értékesítik a $ 9,99 amazon. Nem lenne drága, de (!) Ezeket a zsákokat felállni tasak csomagoló baba pürét újrafelhasználható . A töltelék a zsákok és öblítő maradéka pürét hajtjuk ki az oldalára, kigombolta a speciális zip-lock.

Doy-pack cipzárral zár ChooMee

Többször táskák ChooMee bébiétel eltérnek versenytársak fényes minták és speciális szilikon fúvókákat. A megrendelő véleménye egyértelmű, hogy kapcsolódási egy nagyon hasznos Továbbá, különösen a kis ínyenceknek, akik még nem képesek önállóan állítsa be az áramlási sebesség a cefre használatakor Doy-pack. Ezek azonban könnyen promazyvaetsya és néha ki kell cserélni (hasonló szilikon mellbimbók -os).

Zip-zár doypacks ChooMee teljesen vízálló. Ő volt a kettős és nagyon erős.

Set 8 puha csomag baba püré cipzárral bezárása ára $ 19.99. Vannak olcsóbb lehetőségeket.

Állj fel a tasakot és zip lock Squooshi

Squooshi újrahasználható csomag lehet tölteni analóg módon más csomagok zip lock, vagy egy speciális benzinkút – olyan eszköz hasonlít egy fecskendőt. A készlet 6 darab kerül $ 12.99, és a 6. csomagok benzinkút – $ 24.99.

A Squooshi csomag egy kicsit több, mint a hangerő Doy-csomag többi márka.

Többször használható tasak Dr.DUDU

Csomagolás bébiételek Dr. Dudu egyik legnagyobb költségvetési – 8 darab kettős zip-lock ára 10 $. A standard mennyiségű 5 dkg, ami körülbelül 150 ml.

Többször csomag többi márka

Környezetbarát táskák bébiételek cipzárral zár magasságában divat az USA-ban, így sok hasonló lehetőség más márkák: WeeSprout, Goodie Tasakok, újrahasználható bébiétel Kirecoo, Jungle Squeez …

A legtöbb áru a legkönnyebb vásárolni amazon magad vagy közvetítő útján.

Puha csomagolás bébiétel a BEABA BABYCOOK

Szilikon újrahasználható csomagolás bébiétel a BEABA BABYCOOK

Ha nem akar bajlódni eldobható csomagolás vagy a vásárlás külföldről, akkor a tartály-kupa püré BEABA Babypote. Ez a szilikon Cup a püré, egy 150 ml térfogatú. Hátrányai:

  • ár;
  • kényelmetlen töltés és a mosás;
  • a lehetetlensége fagyasztás, ami ellentétes könnyen megvalósítható hagyományos doypacks.

csak az ár – több mint 600 rubelt. és nem túl kényelmes töltés és a mosás, valamint a lehetetlensége fagyasztás képest a zsákok cipzárt.

Többször tasak csomag tárolására bébiétel Happy Baby

Többször kanál csomag bébiételek Happy Baby külön kapható.

A fő hátránya a tasak csomag Happy Baby, az egyetlen újrafelhasználható felállni tasak, képviseli az orosz piacon abban a pillanatban zip-Lok két-, és néha új csomagokat önkényesen nyilvánosságra. Különösen nagy nyomáson és maximális töltési. Batch kapacitása 180 ml. Fő kilépés ez a helyzet -, hogy töltse ki a csomagokat 2/3, nem több. Nos, vagy használja a külföldi társaik. Vásárolja felállni tasak Zip zár tárolási bébiétel Happy Baby

Van egy Happy Baby és más érdekes szerkezetek: kanállal fúvókák tasakokat és masszírozó standard üveg vizet, hogy fordul minden palackot egy etetés Cup-pot.

Kínai újrahasznosítható zacskó bébiételek

A kínai, mint mindig, nem messze elmarad a globális trend az önálló főzés egészséges a baba, és engedje mindenféle eszköz a könnyű tárolás és a fogyasztás különböző pürét turmixokat.

Analóg állomás Infantino a csomagolás és a csomagok neki

Hasonló az amerikai állomása csomagoló Squeeze Station Infantino friss és olcsó extra táskák csomagoló állomáson Infantino.

Olcsó újrahasznosítható zacskó csomagok pürét

Nagy (380 ml) újra felhasználható zacskós csomagolások baba pürék formájában az állatok egyedi

Többször használható tasak csomag 200 ml egyenként formájában állatok homár csat rögzítésére

10 újrahasználható zacskós csomagolások tárolására anyatejbe és burgonyapürével, egy kanállal a készletben.

Ez az eladó csomagok zip-lock különböző méretű – 40-170 ml, és a legmagasabb minősítést. A Doy-csomag, mint az Amerikai Amazon, ez meglepő. Azonban a szabad hajózás kényelmes teszi, hogy megemészteni ezt a tényt.

Legnépszerűbbek, optimálisnak arány ár / minőség újrahasználható zacskó csomagok pürét cipzárral záródik. Magába 8 db kapacitású 150 ml.

Stand up tasak bébiételek új kell

Írja be a puha csomagolás bébiétel cipzárral zár bármi lehet: gyümölcs, hús, zöldség püré, gabonafélék, turmixokat, joghurtok, lágy sajt és még sokan mások!

Kényelmes, önálló főzés Mama maga szabályozza a só mennyisége, cukor, más édesítőszerek és tartósítószerek, az egyensúlyt a zsírok, a fehérjék és szénhidrátok. A helyes táplálkozás gyerekeknek!

Store elkészített és csomagolt anya pépet ajánlott legfeljebb 2 napig a hűtőben, és 2 hónap a fagyasztóba.

Ez nem meglepő, hogy fokozatosan a puha csomag baba püré lesz „kell” és az orosz anya.

Ossza meg ötleteit, és recepteket püré a kis válogatós!

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*