Titan Gel Review: mellékhatások, átverés, összetevők, működik?

titan gel
[Total: 4   Average: 4.8/5]

 

Titan Gel

A Titan Gel egy topikus férfi elősegítő krém, amelyről azt mondják, hogy segít a férfiaknak péniszméretük növelésében 3,5 cm-ig két hét alatt. A gyártó azt állítja, hogy ez a termék valóban megnöveli a pénisz méretét és fokozza az erekciót. Kis mennyiségű krémet kell alkalmazni a pénisz tengelyére, és finoman masszírozzuk.

Titan Gel Gyártó adatai

A gyártóról szóló információk nem állnak rendelkezésre, bár rendelkeznek internetes oldalon. A weboldal célja a termék reklámozása és eladása, és ez minden.

Titan Gel Követelések

A TitanGel gyártói ezt a terméket reklámozzák:

 • Hatékony alternatíva a műtétekhez és egyéb invazív eljárásokhoz a péniszbővítéshez
 • Néhány centiméterrel nagyíthatja a péniszméretet
 • Javíthatja a szexuális teljesítményt
 • Erősíti az erekciót

-50% TitanGel

Titán gél Összetevők listája

 • L-Arginin: Ez az összetevő szerepet játszik az erekció javításában, és erősebb erekciót nyújt.
 • Guaranine: Ez az anyag afrodiziákum és erőteljes stimuláns
 • Muira Puama: Ez egy másik erős afrodiziákum és erős erekciókat ad
 • Gyömbér: Ez a növény fokozza a keringést és csökkenti az izomfájdalmat.

Hogyan működik a Titan Gel?

Ez a termék egy helyi krém, amelyet a péniszén kell alkalmazni az összetevők számára, hogy elkezdhessenek dolgozni. Azonban az összetevők kiszállítása, függetlenül attól, mennyire hatékonynak bizonyulnak a bőrön keresztül, összetett folyamat. Nem nyilvánvaló, hogy a TitanGel hatóanyagai ténylegesen átjutnak-e a bőrön és az állítólagos előnyöket.

TitanGel Pro

A gyártó szerint a TitanGel a következő előnyökkel rendelkezik:

 • Néhány centiméterrel növelheti a péniszed méretét
 • Hosszantartó erekciókat adhat
 • Ez késlelteti az idő előtti ejakulációt

Titan Gel Cons

 • Jelen termékről nincs valódi felhasználói áttekintés
 • Nincs bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ez a termék ténylegesen működik
 • Az összetevőknek nincs kapcsolatuk a növekvő péniszmérettel
 • Nem nyújtja az említett eredményeket, és hatástalan
 • Rossz mellékhatásokat okozhat

Milyen eredményeket kap a Titan Gel?

A gyártó azt állítja, hogy ez a termék néhány hét rendszeres használat után ténylegesen megnövelheti a péniszméretet. Sajnos ez nem így van. A termék hatékonyságáról meglehetősen rossz a véleménye, és nem nyújt semmilyen eredményt.

Hol lehet megvásárolni a Titan gélt?

A TitanGel online értékesítésre kerül és megtalálható a gyártó hivatalos honlapján. A weboldal különböző valutákban kínál árakat, és kb. 70 amerikai dollárért jár. Fontos megjegyezni, hogy termék-visszatérítés van, és kevés információ van a hajózási eljárásról.

A Titan Gel egy átverés?

Ez a termék átverés, és nem kínál eredményt. Az összetevők profilja hiányos és nem megfelelő, nincs valódi felhasználói vélemény, és nem kínál eredményt. Nincs információ a gyártóról, és a terméken feltüntetett árcédulák világos jelek arra utalnak, hogy a gyártó pénzt és semmit sem keres.

Titan Gel mellékhatások

A gyártó azt állítja, hogy ez a termék természetes összetevőkből készül, ezért nincsenek mellékhatások. Azonban ez problémákat okozhat Önnek, mivel nincs klinikai bizonyíték az összetevők hatékonyságának támogatására. A termék alkalmazása után némi bizsergő hatást tapasztalhat a péniszed körül.

Végső ítélet

A mai férfiak pénzt költenek mindenre, ami megígéri, hogy jobban teljesítenek a hálószobában. Ez pedig a férfi enhanszer kiegészítők és krémek növekedéséhez vezetett a piacon. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb ilyen termék csalás, és nem hatékony. A TitanGel egyike azoknak a hatástalan, de széles körben reklámozott hímivarító termékeknek, amelyeket el kell kerülni.

-50% TitanGel

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*