UpSize – mellnagyobbító krém – ismertetők, vélemények, árak

[Total:    Average: /5]

UpSize – mellnagyobbító krém – ismertetők, vélemények, árak

méretének növelésétegy modern krém, amely befolyásolja az emlők méretét. A sok szakember által kifejlesztett összetevők egyedi kombinációja bizonyítja a krém minőségét. Ajánlott mindazok számára, akiknek összetétele a mellkas méretének köszönhető.

Mi az UpSize krém összetétele?

Deoksymiroestrol– olyan növényi eredetű vegyi anyag, amely utánozza az ösztrogén hormon biológiai aktivitását. A Miroestrolot először állítólag elszigetelték a thaiföldi Pueraria mirifica-tól 1960-ban, és úgy gondolták, hogy felelős a növény állítólagos megújító tulajdonságáért. az iroestrol és a deoximiroestrol kezelés jelentősen megnövelte az uterus súlyát és térfogatát. Ezenkívül mindkét phytoestrogens indukálta a CYP2B9 expresszióját és elnyomta a CYP1A2 expresszióját a várt módon.
Pueraria mirifica– Egy tanulmány azt javasolta, hogy a pueraria mirifica-t alkalmazó nők 70 százaléka észreveheti a mellük méretét. Nemcsak növeli az emlõ méretét, hanem csökkenti a sztringek megjelenését is.

Rose illóolaj– a Rosa damascena kivonásával készítették, és a kutatók felfedezték, hogy számos olyan gyógyászati vegyületet tartalmaz, amelyekről ismeretes, hogy elősegítik a gyógyulást a szervezetben. Egy másik ok arra, hogy rózsaszínű olajat használjunk a bőr egészségéért, azért, mert megdöbbentette a bőr áteresztő képességét.

Az UpSize növeli a mellszobrot?

A deoximirosztrol a krém fontos összetevője, amely a Wikipédia adatain alapul, jelentős hatással lehet a mellszobor méretének megfelelő méretére. A gyártó biztosítja, hogy a krém nagyon hatásos. Természetesen fontos a tejszín rendszeres használata a gyártónak megfelelően.
A kiegészítés hatása nem mindig azonos, és eltérhet az oldalon megjelenőktől. A bemutatott eszközök (eredeti hélix) nem csodaszer, hanem kiegészítő. Egészségügyi problémák esetén konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A termékinformáció a Wikipédiából és a gyártótól származik. Az ezen a webhelyen található tartalom nem jelent semmilyen tanácsot, beleértve az étrendet vagy az egészséget, és az üzemeltető nem vállal felelősséget a használat következményeiért a webhelyen.
About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*