Wonder Cells krém – ismertetők, vélemények, árak

wonder cells
wonder cells
[Total: 1   Average: 5/5]
wonder cells 300x268 Wonder Cells krém  ismertetők, vélemények, árak
wonder cells

Tökéletes bőr 12 nap után

 • ReducedWRINKLES
 • bringELASTICITY BACK
 • az arc felemeléseLIFTING

Forradalom a REJUVENATION-ban

A tiszta forrásvíz, a kiegyensúlyozott összetétel és számos proaktív vegetatív ágens az intenzív öregedésgátlást biztosítja, és újra fiatalítja a bőrt.
Innovatív megoldások a kozmetikumokban
látható eredményt adjon többre
Wonder Cells világos textúrájú. Ez különböznek más termékek között is. Készítsen magának egy ajándékot – fényűző finom ápolás, amely finoman javítja a bőrt!
A finom virágos illatnak köszönhetően a mindennapi élet kellemes rituálé lesz.
A Wonder Cells krém tökéletes minden korosztály számára!

 • ösztrogén hiány
  Az ösztrogén a bőrünket sima, szilárd és egyenletes. A hormonszint korral csökken.
 • Stressz és idegesség
  A jó és a rossz érzelmek kis jeleket hagynak az arcon, és végül ráncokká válnak.
 • A kollagén hiánya
  A kollagén javítja a bőrünket. Ennek hiánya az arc- és V-alak elvesztéséhez vezet.
 • Környezeti hatás
  A levegőben és vízben káros anyagok a bőr pórusaiban eltömődnek és gyulladást okoznak.

Wonder Cells összetevők

avokádóolaj
A béta-karotin, fehérje, lecitin, zsírsavak és az avokádóolajban található A, D és E vitaminok segítenek megvédeni a bőrt a káros UV sugaraktól és elősegítik a kollagén anyagcserét.
hialuronsav
Növelheti a nedvességtartalmat jobban, mint bármi más, miközben revitalizálja a bőr külső rétegeit, így finomabbá, simábbá és főként sugárzóvá és érzéssé válik! Azonnal javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését.
A revitalizáló kivonatok alkohol, lúgos anyagok és glicerin használata nélkül készülnek.
A természetes feldolgozási eljárásnak köszönhetően a krém a lehető legmagasabb egészségmegőrző komponensekkel rendelkezik. Maga a természet ad Hydrofacer energiát. A Wonder Cells teszibőr egészséges és szilárd, eltávolítja a ráncokat és a szabálytalanságokat. A vitaminok és az ásványi anyagok természetes fényt kölcsönöznek a bőrnek. Izzó egészséges arcápolás rendszeres hidratáló segítségével.
A proaktív anyagok eltávolítják az arc és a szem területéről származó ráncokat. A bőr sima lesz, az arc visszanyeri természetes V-alakját.
A proaktív anyagok és az erős SPF szűrők védik a bőrt a káros környezeti hatásoktól. A ráncok és a fáradt arcbőröknek nincs esélyük.

Ajánl  Collamask felülvizsgálat: összetevők, mellékhatások, vevői vélemények és egyebek.

Vélemények a krémről

“Nem volt mély, de sok apró arcránc, és az arc még javításokra is szüksége volt. A ráncok eltűntek a Hydrofacer krémmel, és az arcbőr olyan friss volt, hogy úgy nézek ki, mintha 30 év alatti lennék. “

Hosszú idővel megvettem a Hydrofacer krémet, és már elégedett vagyok az eredménnyel – az arc áramvonalas, a ráncok csökkentek. Ezenkívül a pórusok szűkültek. Most csodálom magam a tükör előtt. A legfontosabb, hogy az eredmény csak két nap múlva jelenik meg.


40 éves kor után a bőr nem olyan, mint korábban, és nem gondoltam, hogy a krém segítene. De a Hydrofacer nagyon hatékony – az arca frissen néz ki, a szín nem olyan sötét, a ráncok eltűntek. Nagyon boldog vagyok.

A blogokról

Én a “szépség a kannában” nevezem. Néhány hét múlva a Wonder Cells megszüntette a ráncokat, amelyek még a legdrágább márkák sem tették. Ezzel a krémmel kezdtem kedvelni, amit reggel láttam a tükörben: egy teljesen ragyogó és hidratált bőr, friss arcon és finom virágos illattal.
Szépség cream Wonder Cells krém  ismertetők, vélemények, árakAz ösztrogén a bőrünket sima, szilárd és egyenletes. A hormonszint korral csökken.
Szeretnék a következetességről is beszélni. Nagyon könnyű és bolyhos, megolvad a bőrön, rövid idő alatt felszívódik és nem hagy jeleket, de csodálatos selymes, sima érzés. Nem kell mást.
Másodszor, az ajakbalzsam. Az ajak bőrének rendkívül vékony és érzékeny, hajlamos a repedésre és a hámlásra. Természetesen,csak Labellót használhatod, de a legutóbbi felfedezésem Kiehl ajakbalzsamja (gyerekeknek!) Megsemmisíti a bőrt, javítja és megakadályozza, hogy megrepedjen. Figyelembe kell venned ezt a hatalmas napfényt is.
Harmadszor, az illat. Nyáron az intenzív és súlyos illatok fejfájást okoznak Önnek és a környező embereknek. Számomra semmi sem jobb, mint az új Chanel Chance: ez őrült grapefruit parfüm, ami azonnal megkönnyíti a boldog hangulatot. Úgy néz ki, mint egy erős csésze kávé reggel.
Ha az Ön napja nem korlátozódik egyetlen találkozóra és kávéra a számítógép előtt, akkor meg kellBobbi Brown kiemelője a pénztárcájában. Minél jobban ragyog a bőr, annál jobb.

Bogdán Dorka
About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*