Zerosmoke

[Total:    Average: /5]

Mi az?

Biomagnets A Zerosmoke az egyik legelterjedtebb anti-nikotin adalékanyag a piacon. A gyártók azzal érvelnek, hogy segítségükkel végül megbirkózik a rossz szokásokkal, és erre nem lesz nehéz. Ha szeretné kipróbálni őket az ügyben, és szeretné megtudni, hogy mi a Zerossocom készlet, akkor az utasításokat az alábbiakban ismertetjük.

Szerkezet

A mágnesek felső rétege aranyozott (24 karátos), ami megakadályozza az allergiás bőrreakciók előfordulását. A mágnesek nyomást gyakorolnak az akupunktúra megegyezõ pontjára. A mágnesek viselése miatt kezdődik az agy egyes részeinek aktiválása, amelyek hatással vannak a személy dohányfüggőségére.

Használati útmutató

A kölcsönös vonzerő tulajdonságainak köszönhetően a mágnesek határozottan a fülön tartanak. Egy kisebb mágnest helyezünk a fül belső részébe, és a mágnest kívülről kell alkalmazni. A Zeroskom készüléket naponta kell használni, a kopás időtartama négy óra. Kevesebb, mint két óra mágnes viselése nem ajánlott, de a legjobb, ha hatásuk alatt a beteg pihenő állapotban van, ha lehetséges.

Vélemények

  • Biztonság:
  • Szállítási sebesség:
  • Átfogó:

Hol kapható?

About Bogdán Dorka 403 Articles
Kevesen ismerik az igazi Bogdán Dorka-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*